Obnoviť stránku

PetKit

PetKit

Moderná starostlivosť o maznáčika s produktmi PetKit

Vyberáte pre svojho štvornohého priateľa produkty značky PetKit? Spoľahnite sa na inovatívne a kvalitné riešenia, ktoré zaručia komfort a zdravie vášho maznáčika. Od inteligentných misiek cez aplikáciou riadené príslušenstvo až po štýlové doplnky – PetKit ponúka všetko pre modernú starostlivosť o domáce zvieratá. Nie ste si istí, čo presne vybrať? Prečítajte si naše tipy a nájdite to pravé pre vášho zvieracieho spoločníka.

  • Prvotriedna starostlivosťS produktmi PetKit dáte svojmu maznáčikovi starostlivosť, ktorá presahuje bežné štandardy.
  • Komfort a štýlPetKit kombinuje elegantný dizajn s maximálnym pohodlím pre vašich zvieracích spoločníkov.
  • Inovatívne riešenieTechnológie produktov PetKit prispievajú k šťastnému a zdravému životu maznáčikov.
PetKit Pura Max

Automatické toalety PetKit uľahčia každodennú starostlivosť o maznáčika

Automatické toalety PetKit predstavujú revolučné riešenie pre majiteľov mačiek, ktorí hľadajú pohodlie a hygienu. Medzi kľúčové produkty patria napríklad PetKit Pura X alebo PetKit Pura Max. Ide o inteligentné samočistiace toalety, ktoré vďaka moderným technológiám zaisťujú automatické odstraňovanie odpadov, reguláciu zápachu a poskytujú aplikáciu na sledovanie zdravotného stavu vašej mačky. PetKit Pura Air je naopak, inovatívny odstraňovač zápachu, ktorý efektívne neutralizuje pach a zároveň pôsobí ako štýlový doplnok interiéru. Produkty sa nielen ľahko udržujú, ale tiež zvyšujú komfort a zdravie vášho milovaného maznáčika.

Inteligentné stravovanie s kŕmidlami PetKit

PetKit ponúka aj širokú škálu kŕmidiel. Medzi najvýznamnejšie produkty patrí okrem iného inteligentné kŕmidlo PetKit Smart Feed, ktoré poskytuje pokročilú kontrolu kŕmenia prostredníctvom aplikácie umožňujúcej diaľkové nastavenie porcií a času kŕmenia. Okrem toho PetKit prináša aj dávkovače vody či klasické misky na jedlo. Dávkovače PetKit Eversweet sú navrhnuté tak, aby poskytovali čerstvú a filtrovanú vodu, čo je zásadné pre zdravie vášho maznáčika. Tieto dávkovače využívajú pokročilé filtračné systémy, ktoré zaisťujú neustály prísun čistej vody.

Fontány PetKit
Batoh PetKit

PetKit prepravky zaistia maznáčikom pohodlie pri cestovaní

PetKit prináša aj inovatívne a štýlové prepravky, ktoré zaisťujú pohodlie a bezpečie pre vašich domácich miláčikov počas cestovania. Jedným z takýchto produktov je PetKit Breezy2 Smart Cat, klimatizovaný batoh vhodný pre malé psy alebo mačky. Okrem prepraviek ponúka PetKit aj množstvo pelechov, ktoré sú navrhnuté na maximálne pohodlie vašich maznáčikov, ako je napríklad termoregulačný pelech s odhlučnením a klimatizáciou PetKit Cozy. Produkty PetKit sú navrhnuté tak, aby poskytovali najmä komfort, bezpečnosť a štýl. Ich moderný dizajn a funkčnosť sú ideálne pre majiteľov, ktorí hľadajú to najlepšie pre svojich štvornohých miláčikov.

Spresniť parametre
41 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03