Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Petkit Fresh Element

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Petkit Fresh Element

Riešite dlhodobo otázku, ako nakŕmiť svojho maznáčika v čase, keď nie ste doma? Odpoveď ponúka dávkovač krmiva Petkit Fresh Element. S jeho pomocou môžete krmivo psíkovi alebo mačičke servírovať vo vopred nastavených intervaloch aj množstvo, bez toho aby ste pri tom museli fyzicky byť. Potrebujete na to len naplniť zásobník krmivom a stiahnuť si do telefónu mobilnú aplikáciu.

Kľúčové vlastnosti dávkovača Petkit Fresh Element

  • Zabezpečí kŕmenie domáceho maznáčika v čase vašej neprítomnosti
  • Nastavenie aj ovládanie cez mobilnú aplikáciu (zdarma na stiahnutie na iTunes alebo Google Play )
  • Možnosť zostavenia individuálneho kŕmneho plánu
  • Automatické upozornenie na nízky stav zásobníka s krmivom
  • Sitko chrániace krmivo pred navlhnutím
  • Bezpečnostné dávkovacie dvierka
  • Napájaný alkalickými batériami
  • Dizajnovo prispôsobený pre interiéry

Na nedostatok krmiva v dávkovači vás upozorní notifikácia v telefóne

Cez spomínanú aplikáciu v mobile si môžete nastaviť detailný plán, ušitý na mieru vášmu miláčikovi: stačí o ňom zadať niekoľko údajov a dostanete presný výpočet pre optimálny príjem kalórií. Množstvo zostávajúceho krmiva v dávkovači Petkit Fresh Element potom udáva váhový senzor. Akonáhle sa priblíži nule, na mobile sa vám objaví notifikácia.

Petkit Fresh Element – dôraz na prvotriednu kvalitu krmiva aj na bezpečnosť

Je na prvý pohľad zrejmé, že výrobca dávkovača Pektit Fresh Element myslel naozaj na všetko. Zásobník má kapacitu 6 l a pohodlne vystačí na celodenné kŕmenie vášho psíka alebo mačičky. Navyše obsahuje aj sitko zo silikónu, ktoré chráni krmivo pred navlhnutím. Z bezpečnostného hľadiska oceníte aj dômyselné vyhotovenie dvierok, kadiaľ sa krmivo sype: sú totiž riešené tak, aby si do nich váš maznáčik neprivrel labku alebo ňufáčik.

Kód:  PETb0041
Produktové číslo:  P12473

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07