Obnoviť stránku

Petit Lulu

Látkové plienky Petit Lulu

Petit Lulu: České látkové plienky navrhnuté mamičkami

Petit Lulu je moderná rýdzo česká rodinná firma, ktorej korene siahajú do roku 2012. Na začiatku šitie plienok v rodinnom dome, dnes významný stále sa rozvíjajúci európsky výrobca, ktorý investuje do najmodernejších výrobných zariadení. O vysokej kvalite plienok svedčí aj opakovane obhájená certifikácia ISO 9001 z roku 2018. Všetky výrobky sú navrhnuté a starostlivo vyskúšané tak, aby maximálne vyhovovali potrebám aj tých najnáročnejších zákazníkov. Petit Lulu myslí aj na mamičky – v ponuke sú potreby na kŕmenie a dojčenie, prebaľovacie podložky, či dámske hygienické potreby. Všetky použité materiály sú ekologické a atestované pre deti do 3 rokov.

Vrchné nohavičky Petit Lulu, pleny

Pocit sucha zabezpečia plienky a vrchné nohavičky Petit Lulu

Látkové plienky Petit Lulu zabezpečujú komfort bábätka. Môžete si vybrať klasické vkladacie plienky pod označením Petit Lulu SIO alebo plienkové nohavičky, ktoré sú k dispozícii vo veľkosti bábätka, či jednoveľkostný variant – môžete ich zapnúť na rôzne veľkosti pomocou patentiek či suchého zipsu. Oba typy slúžia len ako savá vrstva, takže je potrebné použiť nepremokavé vrchné nohavičky Petit Lulu.

Podložky a vrecia na plienky Petit Lulu sú vhodné na cesty

Radi s bábätkom cestujete, ale nemáte ho kde prebaliť? Riešením sú prebaľovacie podložky Petit Lulu, ktoré môžete vďaka nepremokavej vrstve umiestniť kdekoľvek bez toho, aby ste niečo zašpinili. Nemáte použité plienky aktuálne kam vyhodiť? Potom použite nepremokavé vrecia na plienky Petit Lulu, ktoré vďaka patentkám využijete v dvoch veľkostiach. Rozopínacie ucho umožňuje zavesenie na kočík, či prebaľovací pult.

Vrecia na plienky Petit Lulu
Petit Lulu hygienické potreby pro ženy

Hygienické potreby Petit Lulu šetria prírodu aj peňaženku

Ak dbáte na životné prostredie, určite oceníte látkové menštruačné vložky Petit Lulu. Vďaka vodoodpudivému flísu sú vysoko priedušné a aj veľmi príjemné. Využijete ich predovšetkým pri ľahkej inkontinencii, či pri stredne silnej menštruácii. Šetriť prírodu i svoju peňaženku môžete aj pomocou bavlnených kozmetických tampónov, ktoré sa dajú prať a vďaka tomu ich môžete používať opakovane.

Spresniť parametre
37 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08