Obnoviť stránku

SAVO Pet univerzál 450 ml

5 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SAVO Pet univerzál 450 ml

Savo Pet predstavuje odstraňovač škvŕn značky s dlhoročnou tradíciou SAVO, ktorý efektívne odstráni nežiaducu špinu a zápach po vašich domácich miláčikoch. Tento čistiaci prípravok, ktorý pohlcuje pachy určite oceníte nielen vzhľadom k praktickému rozprašovaču, ale tiež vďaka unikátnej kombinácii aktívnych látok, ktoré obsahuje. Savo Pet si ľahko poradí nielen so škvrnami biologického pôvodu a blatom, ale tiež odstraňuje zápach po moči, slinách a výkaloch. Výrobok neobsahuje chlór.

Kľúčové vlastnosti odstraňovača škvŕn SAVO Pet

  • Predstavuje produkt značky SAVO
  • Prípravok SAVO je v praktickom rozprašovači
  • Odstráni škvrny a zápach po domácich miláčikoch
  • Obsahuje unikátnu kombináciu aktívnych rozpúšťacích látok
  • Savo Pet neobsahuje chlór

Aplikácia:
Odstráňte voľné nečistoty z povrchu, potom naneste prípravok na znečistený povrch a nechajte chvíľku pôsobiť. Potom miesto utrite handričkou alebo papierovou utierkou. V prípade potreby postup opakujte.

Zloženie:
Menej ako 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, 2-brom-2 nitropropan-1,3-diol, parfum, hexyl cinnamal



Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  ODS055
Produktové číslo:  8717163696699

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14