Obnoviť stránku

Novinky Alza.sk

Vivo X100 Pro (RECENZIA): Fotografický skvost s výkonným procesorom MediaTek, bez chyby však nie je

Vivo X100 Pro 5G je jediný z dvoch modelov série X100, ktorý sa dostane aj na európske pulty a samozrejme, aj na tie slovenské. Ide však o výkonnejší z dvojice, ktorý sľubuje aktuálne najvýkonnejší čipset z dielne MediaTek, špičkový fotoaparát s objektívmi Zeiss a oveľa viac. Ako sa však mobilnému telefónu Vivo X100 Pro darí v praxi? Vyskúšali sme v recenzii.

Nikon Z 24 – 70 mm f/4 S (RECENZIA)

Kvalitný základný zoom objektív patrí do každej fotografickej tašky. Jedným z nich je aj objektív Nikon Z 24 – 70 mm f/4 S, ktorý často nájdete vo zvýhodnenej súprave s bezzrkadlovkou Nikon. Oplatí sa jeho kúpa, aj keď nedisponuje optickou stabilizáciou? Zistíte v recenzii fotografa Michala Kupsu, ktorý s ním vyfotografoval aj ukážkové fotografie.

Vivo V40 SE 5G (PREVIEW): Kožený chrbát, moderný čip a slušná batéria

Ďalší mobilný telefón sa rozhodol dokázať, že pre elegantný dizajn a veľa funkcií nemusíte siahať hlboko do peňaženky. Vivo V40 SE 5G je tu a prináša so sebou zaujímavú výbavu. Očarí vás svojim spracovaním? Ako je na tom s cenou a čím predovšetkým chce zaujať?

Samsung Galaxy A35 5G (RECENZIA): Dobrá výbava, prémiový dizajn i dlhá výdrž, pár pripomienok by sme však mali

Ak je pre vás už Samsung Galaxy A25 5G prílišný základ, ale nepotrebujete nutne to najlepšie, možno práve pre vás bude ideálny úplne nový Galaxy A35 5G. Možno sa tiež rozhodujete, či sa vám oplatí viac ako Galaxy A34 z minulého roka alebo o niečo drahší Galaxy A55 z aktuálneho radu. Recenzia vám pomôže zistiť, ako je na tom v porovnaní s týmito bratmi novinka A35.

Samsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou?

Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?

ASUS ROG RYUO III 360 ARGB – AiO chladič bez kompromisov (RECENZIA A TESTY)

Premýšľate o chladení procesora vodou, ale nemôžete si v neprebernom množstve AiO chladičov vybrať ten pravý? V nedávnom porovnávacom teste 38 chladičov sa umiestnil na krásnom treťom mieste ASUS ROG RYUO III 360 ARGB, a tak sme si povedali, že si zaslúži vlastnú sólo recenziu. Nejde však o úplne najlacnejší chladič, a preto sa v dnešnom článku pozrieme na to, či je obstarávacia cena obhájiteľná, alebo nie. Čítajte viac!

Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z mála modelov grafických kariet GeForce RTX 4060 Ti, ktoré sa môžu pochváliť kompaktnými rozmermi a zároveň aj systémom chladenia s tromi ventilátormi a 16 GB kapacitou grafických pamätí k tomu, je Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G z dielne spoločnosti GAINWARD. Ako dopadla táto grafická karta v našich testoch na Alza.sk a zaslúži si vôbec vašu pozornosť?

Gigabyte Radeon RX 7900 GRE GAMING OC 16G (RECENZIA A TESTY)

Ďalšou grafickou kartou Radeon RX 7900 GRE spoločnosti AMD, ktorú si dnes na Alza.sk predstavíme a tiež riadne otestujeme, je Gigabyte Radeon RX 7900 GRE GAMING OC 16G zo stajne spoločnosti GIGABYTE. A pretože spoločnosť AMD pred nedávnom vydala nové ovládače grafických kariet, ktoré zároveň tiež navyšujú možnosti pretaktovania práve grafických kariet Radeon RX 7900 GRE, tak aj na to sa pozrieme práve v tejto recenzii.

Samsung Galaxy Ring (ŠPEKULÁCIA): Bude jeden prsteň vládnuť všetkým?

O inteligentnom prsteni Samsung Galaxy Ring už niečo vieme, a dokonca sme ho mohli aj vidieť na MWC. Ako doplnok mobilného telefónu bude cez deň aj v noci strážiť vaše telesné funkcie a následne vám digitálny asistent poradí, ako si zlepšiť svoj život. Ako treba lepšie spať, cvičiť alebo stravovať sa, ale nie všeobecne. Pôjde o konkrétne rady ušité na mieru majiteľovi prsteňa. To znie skvele, a tak sme pre vás zhrnuli všetky informácie, ktoré sme o Galaxy Ring zistili.

Vodné chladiče AiO (POROVNÁVACIE RECENZIE A TESTY)

Čím chladiť výkonný procesor? Možnosti sú dve, vzduch a voda. Nie je ale voda ako voda. Správne navrhnutý custom loop, ľudovo povedané dospelý vodník, stojí bez problémov aj niekoľko stoviek. Kompromisom sú takzvané a čím ďalej tým viac obľúbené AiO, alebo All in One. Trh ponúka nepreberné množstvo modelov v rôznych dizajnoch a veľkostiach a vybrať si to správne chladenie nie je jednoduchá úloha. Bez podrobných porovnávacích testov ide takmer o nemožnú úlohu. A aby ste výber mali jednoduchší, otestovali sme 38 chladičov z našej ponuky v rozmeroch 240 mm, 280 mm, 360 mm a 420 mm.

Ako vyčistiť umývačku (NÁVOD)

Umývačky riadu sú tu na to, aby umyli riad za nás. Pokiaľ ale chceme mať riad skutočne čistý, musíme aj samotnú umývačku udržiavať čistú. Všetky tie zvyšky jedla, mastnota aj vodný kameň sa v umývačke usadzujú a zanášajú ju. Časom sa to potom prejavia na nedostatočne umytom riade, na zvýšení prevádzkových nákladov a niekedy bohužiaľ aj poškodení umývačky riadu. Našťastie údržba umývačky je veľmi jednoduchá a zaberie vám minimum času. Stačí len vedieť, ako na to.

Prvá pomoc: novorodenec a jeho resuscitácia

Ako by mala správne prebiehať prvá pomoc novorodenca a kedy je potrebné k nej okamžite pristúpiť? Všetko podstatné na tému resuscitácie novorodencov a detí do 1 roka sme pre vás zhrnuli v nasledujúcom článku.

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Zháňate do svojho PC novú hernú grafiku a príde vám výkon grafických kariet Radeon RX 7700 XT viac ako akurátny, len by ste sa ale radi dostali k nejakej kvalitnejšej grafickej karte s výkonným chladením, ktorá by sa pri hernej záťaži v PC hneď neprezradila zvýšenou hlučnosťou? Možným riešením by mohli byť grafické karty z ponuky spoločnosti SAPPHIRE, obzvlášť potom špičkový rad NITRO+, ktorý reprezentuje grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G a ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli v tejto recenzii tiež dôkladne otestovať.

Samsung predstavuje inovatívne vstavané spotrebiče s unikátnymi technológiami

Samsung prináša na trh novinky z oblasti vstavaných spotrebičov, ktoré sľubujú inovatívne funkcie spolupracujúce s inteligentnou domácnosťou. Medzi novými spotrebičmi nechýbajú vstavané rúry, mikrovlnky, umývačky aj varné dosky prepojené s digestorom, ktoré disponujú ako nadštandardnými funkciami, tak moderným nadčasovým dizajnom.

Kúpte grafiku MSI GeForce RTX 4060 Ti a získajte 40 EUR na Steam

Máte zálusk na novú grafickú kartu? Pokiaľ si vyberiete niektorú z GeForce RTX 4060 Ti, tak získate aj veľmi pekný bonus vo výške 40 EUR na váš Steam účet. Aké sú pravidlá akcie a kde sa musíte po nákupe zaregistrovať?

Nubia Redmagic 9 Pro (PREVIEW): Nadupaný telefón pre náročných hráčov

Značka Nubia Redmagic možno nie je známa úplne všetkým, ale pokiaľ sa zaujímate o svet mobilného gamingu, mali by ste zbystriť. Redmagic 9 Pro je totiž skvele vybavený herný telefón, ktorý ponúka špičkové parametre vlajkovej lode vloženej do tela telefónu, ktorý je prispôsobený na využitie v hrách. V čom? Dozviete sa v článku.

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst (RECENZIA)

S možnosťou otestovať robotický vysávač iRobot Roomba Combo j5+ PH Amethyst som bez váhania súhlasila, pretože ide o pokrokový model, ktorý je plný inovatívnych technológií a praktických funkcií, ponúka špičkový výkon pri vysávaní aj vytieraní a umožňuje personalizované upratovanie. Po 14-dňovej zaťažkávacej skúške v domácnosti s dvoma deťmi som mu udelila nasledujúce hodnotenie.

Najlepšie mini telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Aj keď k nim trend stále smeruje, chápeme, že mobilné telefóny s veľkým displejom nie sú pre každého. Pokiaľ vás zaujíma, aké výhody sa s malými telefónmi spájajú a aké sú vôbec možnosti ich kúpy, určite článok neprehliadnite, pripravili sme pre vás totiž výber tých najmenších mobilov zo všetkých cenových kategórií a veľkostí.

RoboSats: P2P bitcoinová směnárna na Lightningu (NÁVOD)

Uchránit vlastní osobní data před centralizovanými službami a nakupovat či prodávat bitcoin peer-to-peer cestou bez prostředníka bývá mnohdy výzvou. Dnes už však naštěstí existuje hned několik šikovných nástrojů, které kombinují přehledné uživatelské rozhraní s dostatečným soukromím i obchodní likviditou. Jedním z nich je i lightningem poháněná bitcoinová směnárna RoboSats, kterou si dopodrobna představíme ve článku níže.

WWDC 2024 začne 10. júna. Apple ukáže novinky v iOS 18 a ďalších a doraziť má aj AI

Apple oficiálne oznámil termín konania svojej konferencie pre vývojárov, WWDC 2024. Uskutoční sa od pondelka 10. až do piatku 14. júna 2024. Na akcii ukáže novinky iOS 18 a ďalších operačných systémov. Dočkáme sa dlho očakávanej AI?
20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18