Obnoviť stránku

Patriot Viper 128 GB

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Patriot Viper 128 GB

Rýchlosť, veľká kapacita a zaujímavá cena - tým všetkým vás osloví Viper. Ponúka sa v kapacitách od 64 do 256 GB, čo znamená veľké množstvo úložného priestoru pre celé zbierky multimediálneho obsahu. S rýchlosťou čítania až 385 MB / s nabáda aj pre aktívne využívanie. Napríklad v prípade notebooku s klasickým diskom tento flashdisk uvítate aj pre rýchlejšie načítanie hier či rozsiahlych pracovných projektov. Zverte svoje dáta do okamžite prístupného, ale kompaktného úložiska.

Kľúčové vlastnosti

  • Lákavá súhra vlastností - rýchlosť, kapacita, cena
  • Vysoká prenosová rýchlosť (čítanie až 385 MB / s a zápis až 65 MB / s)
  • Výkon podporený rozhraním USB 3.1 (1. gen.)
  • Spätná kompatibilita s USB 2.0
  • Pogumované telo pre vyššiu odolnosť

Moderné aj tradičné

Viper sa osvedčí svojím jedinečným štýlom, vreckovými rozmermi a prenosom, ktorý nebude zdržiavať v rušnom životnom štýle. Výkon získava skrze USB 3.1 (1. generácia), ktoré ponúka až 10 × vyššiu priepustnosť voči svojmu predchodcovi (USB 2.0). Rozhranie USB 3.1 zároveň ponúka spätnú kompatibilitu s USB 2.0. To robí z flashdisk univerzálnu voľbu pre použitie na najnovšom hardvéri, ale tiež so staršou elektronikou, kde je bežným konektorom práve USB 2.0.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Farba

Farba Červená

Rozmery a hmotnosť

Šírka 19,5 mm
Výška 11,4 mm
Dĺžka 54,6 mm
Hmotnosť 8 g
Kód:  DP744i3
Produktové číslo:  PV128GUSB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09