Obnoviť stránku

Patriot Stellar-C 32GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Patriot Stellar-C 32GB

Obojstranný flash disk Patriot Stellar-C vám poskytne všetko, čo od flash disku očakávate. Rýchly prenos dát, dostatok voľného priestoru a tiež možnosť pripojenia k mobilným zariadeniam. Na jednom konci flash disku nájdete rozhranie USB 3.1 Gen 1, s ktorým dosiahnete rýchlosť čítania až 110 MB/s a zápisu až 20 MB/s. Na opačnej strane sa stretnete s novým konektorom USB Type-C. Jeho prostredníctvom si môžete zazálohovať všetky svoje fotografie, hudbu, dokumenty a videá z mobilu či tabletu priamo na flash disk.

Pred drobnými nehodami a pádmi, ku ktorým môže pri každodennom zaobchádzaní dôjsť, ochráni flash disk jeho celokovová konštrukcia. Aby nedošlo k jeho strate, vybavil ho výrobca praktickým uškom, ktorého pomocou ho pripevníte na kľúče.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Konektor USB-C

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný

Farba

Farba Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,2 mm
Výška 5,8 mm
Dĺžka 31,2 mm
Hmotnosť 5 g
Kód:  DP741c1
Produktové číslo:  PIF32GSTRCOTG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09