Obnoviť stránku

Patriot Glyde 16 GB

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Patriot Glyde 16 GB

Flash disk Glyde od firmy Patriot je ideálnou voľbou pre tých, ktorí potrebujú rýchlo presunúť práve spracované dáta, či už to sú dôležité súbory alebo fotografie. Tento flash disk s kapacitou 16 GB taktiež ocenia aj filmoví nadšenci, pretože sa na neho zmestí veľa vašich obľúbených filmov, či filmových noviniek.

Špecifikácia:

  • Odolná konštrukcia predlžuje životnosť disku.
  • Zaťahovací dizajn chráni konektor, keď nie je v prevádzke.
  • Vysoká rýchlosť prenosu.

Robustný, ale štýlový

Flash disk Patriot Glyde má nielen moderný vzhľad, ale tiež robustné puzdro, ktoré chráni USB konektor pred nárazmi a nečistotami. Horná časť disku je vybavená kľúčovým otvorom, na pohodlné pripevnenie disku na kľúčenku. Navyše je kompatibilný s USB 3.0 a podporuje technológiu plug & play, vďaka ktorej nie sú potrebné žiadne inštalácie.

Kompatibilný s operačnými systémami: Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista®, Windows® XP, Windows® 2000, Windows® ME, Linux 2.4 a novší alebo Mac® OS9.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Spracovanie a funkcie

Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Biela

Rozmery a hmotnosť

Šírka 23 mm
Výška 62 mm
Kód:  DP744a
Produktové číslo:  PSF16GGLD3USB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16