Obnoviť stránku

Patriot Flare 120GB

4,9 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Patriot Flare 120GB

Zrýchlite načítanie aplikácií, zlepšite si herné zážitky a skráťte odozvu systému na minimum. To všetko zvládne SSD s názvom Flare. Odstráni najslabší článok väčšiny počítačov, a to v podobe rotujúceho disku. Pri aktívnom používaní SSD pocítite zrýchlenie úloh, ktoré na počítači prevádzkujete. Už nebude nutné neustále čakať na dáta, a tak vzrastie produktivita práce a hry si užijete bez zdĺhavého načítavania.

Kľúčové vlastnosti

  • Neochvejný výkon pri každej požiadavke
  • Univerzálny formát pre stolové PC aj notebook
  • Nízka spotreba predlžuje čas na batériu
  • Dlhá životnosť podporená mnohými technológiami
  • Nesmierna mechanická odolnosť proti štandardnému HDD

Do každého stroja

Patriot Flare je mimoriadne spoľahlivé SSD úložisko v rozmeroch vhodných pre väčšinu stolových počítačov aj notebookov. Preto sa hodí pre stavbu nového počítača aj upgrade existujúceho. Flare má 2,5" formát s výškou len 7 mm, takže si ľahko nájde cestu do útrob vášho zariadenia, a je vybavený statickým aj dynamických vyrovnaním opotrebovania pamäťových buniek, aby poskytol predĺženú životnosť.

 
Kód:  DP809e2
Produktové číslo:  PFL120GS25SSDR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12