Obnoviť stránku

Patriot Blast 480GB

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Patriot Blast 480GB

Odstráňte najslabší článok a vlejte do svojho počítača novú miazgu. SSD je práve takýmto riešením pre tých, ktorí chcú zvýšiť výkon svojho systému. Oproti tradičným diskom eliminuje oneskorenie pri vyhľadávaní dát a dosahuje niekoľkonásobne vyšších rýchlostí. Dôjde tým k odbrzdeniu celého počítača, lebo už sa nebude na disk neustále čakať. Rýchlejšie sa budú púšťať aplikácie aj samotný operačný systém a všetka činnosť bude plynulejšia. Mobilný používatelia notebookov uvítajú nízku spotrebu, ktorá sa odrazí na dlhšej výdrži na batériu.

Kľúčové vlastnosti

  • Citeľné oživenie výkonu vášho PC alebo notebooku
  • Dlhá životnosť (pokročilé vyrovnanie opotrebenia)
  • Vysoká spoľahlivosť (ETEP, ECC ...)
  • Kompatibilný s Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, Mac OS X a Linux
  • Vhodný do notebookov aj ultrabookov (7 mm na výšku)
  • K dispozícii v kapacitách 120, 240, 480 a 960 GB

Rýchly a bezpečný

Priorita bola uložená okrem výkonu aj na dodržanie spoľahlivosti. Inteligentné riadenie blokov a vyrovnanie opotrebenia zabezpečia zvýšenú odolnosť aj pri každodennom prepisovaní. Disk udržuje integritu dát korekciou a v prípade chýb či zlyhania zasiahne účinnú obnovou. Vďaka jeho vlastnostiam je teda určený náročným používateľom na inštaláciu operačného systému a ďalších používaných aplikácií ako multimédiá a mnohé náročné činnosti, kde budú jeho klady bezozbytku využité.

 
Kód:  DP809c1
Produktové číslo:  PBT480GS25SSDR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16