Obnoviť stránku

PARKER

Pero Parker
Parker pero
Pero Parker

Parker: legenda medzi perami

Značka Parker patrí už viac ako 130 rokov medzi to najlepšie, čo kategória prestížneho písania ponúka. Perá tejto značky vynikajú špecifickým dizajnom, spoľahlivosťou aj výnimočným remeselným spracovaním. V priebehu rokov s nimi písali rady slávnych osobností a perá Parker sa tiež vpísali do histórie pri výnimočných príležitostiach, napríklad pri podpisoch významných mierových zmlúv. Od roku 1962 má značka oprávnenie používať oficiálne označenie výhradného dodávateľa písacích potrieb do britskej kráľovskej rodiny.

Parker plniace pero

Plniace perá Parker

Plniace perá Parker patria medzi tradičné písacie potreby, ktoré zdobí elegantný kovový hrot chránený viečkom. Môžete si vybrať, či budete používať atrament v bombičkách, alebo si k peru Parker dokúpite konvertor a fľaštičkový atrament. V plniacich perách odporúčame používať iba kvalitné značkové bombičky či atrament, aby nedošlo k ich nežiaducemu poškodeniu.

Keramické perá Parker

Roller alebo keramické pero ako písací systém patrí medzi tie mladšie. Podobne ako plniace pero obsahuje náplň s atramentom na vodnej báze, takže sa s ním príjemne píše, a to bez nutnosti tlačiť na pero. Hrot náplne s guľôčkou je chránený viečkom. Výmena náplne je jednoduchá a nehrozí pri nej riziko zašpinenia. Vyberte si z niekoľkých modelov a farebných vyhotovení, ktoré ponúkame.

Parker pero roller
Guličkové pero Parker

Guličkové perá Parker

Guličkové perá patria v súčasnosti k najrozšírenejšiemu písaciemu systému. V našej ponuke nájdete nadčasovú dizajnovú ikonu, model Jotter v širokej palete farieb, perá Parker IM v klasických a elegantných líniách vhodných na akúkoľvek príležitosť alebo odvážnejšie robustné guličkové perá Urban.

Príslušenstvo Parker

Či už máte, alebo si ešte len kupujete od značky Parker písacie potreby, určite budete potrebovať náhradné náplne či atramenty. V našej ponuke nájdete značkové náplne do rollerov a guličkových pier, ale aj atramentové bombičky a fľaštičkový atrament s konvertorom.

Náplň Parker
Perá radov Parker

Modelové rady Parker

Či už preferujete klasický štýl a desaťročiami overené perá, alebo dávate prednosť moderným nástrojom s osobitým dizajnom, v ponuke modelových radov Parker si zaručene vyberiete. Medzi klasické rady patrí napríklad Jotter, ktorý preslávil ikonický James Bond. Priaznivci moderných pier ocenia rad Urban. V bohatej ponuke pier Parker si svojho favorita nájde skrátka každý.

Parker Jotter Originals Master

Parker Urban 2021

Spresniť parametre
136 položiek

PARKER

V kategórii PARKER máme práve teraz na Alza.sk celkom 136 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06