Obnoviť stránku

Fujitsu 2GB (Kit 2x1GB) DDR2 667MHz PC2-5300F Fully Buffered ECC

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Fujitsu 2GB (Kit 2x1GB) DDR2 667MHz PC2-5300F Fully Buffered ECC

Výhodný kit dvoch serverových pamäťových modulov typu DDR2 Fully Buffered DIMM s celkovou kapacitou 2 GB.Je určený pre moderné výkonné systémy, servery a viacprocesorové počítače.Dodáva sa v samostatnom box balenia.Tieto pamäte sú určené predovšetkým do výkonných serverov Fujitsu Siemens.Sú určené pre najnáročnejšie použitie, podporujú technológiu Intel Single Device DataCorrection (SDDC), preto sú ideálne pre kritické aplikácie a dôležité servery.
Fully Buffered pamäťové moduly pracujú podobne ako registered pamäte, ale sú založené na rýchle sériovej architektúre.Na modulu je samostatný obvod AMB - Advanced Memory Buffer, ktorý riadi prístup k jednotlivým pamäťovým modulom a uľahčuje tak prácu radiči pamäťou na doske alebo v procesore.Jednotlivé pamäťové moduly sú cez tento obvod pripojené sériovo k externému radiču pamätí a prípadne postupne k ďalším modulom.Pamäť sa navonok chová ako jediný čip, ktorý sa stará o zápis a čítanie z jednotlivých pamäťových buniek a radiči odovzdáva až Výsledky týchto operácií.Tým sa zvyšuje efektívnosť prístupu do pamäte a rýchlosť spracovania aj pri použití viacerých pamäťových modulov súčasne.Navyše sa podstatne zjednodušuje konštrukcia pamäťového radiča na doske, razantne sa znížil počet pinov na DIMM module a možno ľahko osadiť podstatne väčšie množstvo pamätí.Niektoré serverové dosky vyžadujú Fully Buffered pamäte.
Technologie ECC kontroluje transparentne av reálnom čase integritu dát uložených v pamäti.Dokáže tak nájsť a opraviť chybu v jednom bitu a odhaliť chybu vo dvoch bitoch.Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamätí opravovať aj chyby väčšieho rozsahu.Väčšina serverových dosiek vyžaduje pamäte s podporou ECC.
Parametre a špecifikácie:
Typ:DDR2 ECC Fully Buffered
Kapacita:2 x 1 GB
Certifikácia:PC2-5300F
Max.pracovná frekvencia:667 MHz
Kompatibilné servery Fujitsu Siemens
PRIMERGY RX200 S4
PRIMERGY RX300 S4
PRIMERGY TX200 S4
PRIMERGY TX300 S4
Kód:  TF920d2
Produktové číslo:  S26361-F3263-L522
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14