Obnoviť stránku

Fujitsu

Fujitsu – počítače, notebooky, servery a príslušenstvo

Fujitsu

Japonská spoločnosť Fujitsu je jednou z najväčších na poli informačných a komunikačných technológií a má približne 159 000 zamestnancov vo viac ako 100 krajinách. Fungovanie Fujitsu v Českej republike a na Slovensku začalo v roku 1999 spojením so spoločnosťou Siemens AG. Ponuka Fujitsu Technology Solutions zahŕňa široké spektrum riešení, služieb a samozrejme aj produktov – notebookov, PC zostáv, serverov, komponentov a ďalšieho príslušenstva vrátane monitorov. Pri väčšine notebookov a stolných počítačov môžete potom využiť aj nadštandardné On-Site záruky.

Ľahký notebook Fujitsu Lifebook

Všestranné pracovné notebooky Fujitsu Lifebook

Notebooky Fujitsu Lifebook sú k dispozícii od tých základných až po profesionálne modely. Kancelárske notebooky Fujitsu zaručia plynulý chod aplikácií zo sady Microsoft Office, a tak isto aj zložitejších webových aplikácií. Profesionálne notebooky Fujitsu v kovovom tele ponúkajú obojstranný USB-C konektor, celodennú výdrž batérie, 3G/LTE modem, podsvietenú klávesnicu alebo napríklad snímač krvného riečišťa v dlani. Nechýba ani príslušenstvo v podobe adaptérov, batérií či replikátorov portov.

PC zostavy a príslušenstvo Fujitsu

Kancelárske PC zostavy Fujitsu zaujmú napríklad TPM modulom pre vyššiu bezpečnosť alebo funkciou Erase Disk na rýchle a bezpečné vymazanie dát. K vlastným PC zostavám možno samostatne dokúpiť aj profesionálne grafické karty Fujitsu NVIDIA Quadro alebo Fujitsu AMD FirePro, ktoré zaručujú 100 % kompatibilitu. Ďalej v kategórii stolných počítačov zaobstaráte aj praktické All In One PC. Ponuku uzatvárajú monitory Fujitsu, ktoré uspokoja široké spektrum používateľov.

PC zostava Fujitsu
Server Fujitsu Primergy

Servery Fujitsu – výkon, spoľahlivosť a jednoduchosť

Servery Fujitsu Primergy zaujmú predovšetkým spoľahlivosťou, nízkou spotrebou, tichou prevádzkou a jednoduchou obsluhou, ktorú zvládne aj bežný používateľ. Sú osadené výkonnými procesormi Intel Xeon a v kombinácii s veľkým úložiskom cielia na malé a stredné firmy. K serverom Fujitsu možno dokúpiť aj vlastné operačné pamäte s kapacitou až 16 GB a dajú sa zakúpiť aj s optimalizovaným OS Fujitsu MS Windows Server 2012 alebo 2016.

Spresniť parametre
33 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16