Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Flash disky, prenosné USB kľúče

Flash disky, známe aj ako USB kľúče či „flešky”, vám umožnia ľahko a rýchlo prenášať rôzne veľké súbory medzi dvoma zariadeniami. V súčasnosti sa stále radia medzi najrozšírenejšie pamäťové médium určené na prenos dát. Najčastejšie sa líšia kapacitou – dnes zaobstaráte USB kľúč od 4 GB až po 2 TB. Akú kapacitu a rýchlosť vybrať? 

Pokračovať
Spresniť parametre
339 položiek

Flash disky, prenosné USB kľúče

USB flash pamäť, ktorú zjednodušene označujeme ako Flash disk, je dátovým médiom, ktoré môžeme považovať za nástupcu starých diskiet. Obsahuje pamäte typu flash, ktoré sa po odpojení napájania nezmažú a najčastejšie majú podobu kľúčenky. Ako je už z názvu zrejmé, k počítaču sa pripájajú cez USB rozhranie. S ich komerčnou výrobou prišli v roku 2000 spoločnosti IBM a Trek Technology.

Pokračovať

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01