Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pamäte RAM Kingston

Pamäte Kingston logo

Pamäte Kingston: Výkon, spoľahlivosť a kvalitná podpora

Americká spoločnosť Kingston sa zaoberá predovšetkým vývojom a výrobou počítačových pamäťových modulov a zariadení na ukladanie dát. Prednosťou vyrábaných operačných pamätí RAM je špičková kvalita materiálov a vysoká spoľahlivosť, ktorá je doplnená o prvotriednu servisnú podporu. Spoločnosť Kingston poskytuje na všetky svoje pamäte RAM možnosť doživotnej záruky vrátane bezplatnej technickej podpory. Pamäte vyrábané pod značkou HyperX sú určené najmä do výkonných herných PC a na overclocking.

PC RAM pamäte HyperX

Výkonné pamäte HyperX

Kingston RAM pamäte HyperX Fury nájdu využitie v každom výkonnom hernom PC, alebo vo výkonnej pracovnej stanici. Spoľahlivé a rýchle operačné pamäte typu DDR3 a DDR4 ponúkajú dostačujúci výkon na bežné činnosti za rozumnú cenu. Pre maximálny výkon vyberajte moderné DDR4 pamäte HyperX, ktoré majú 2× vyššiu priepustnosť ako DDR3 moduly. Tie sú schopné pracovať na frekvencii až 3 200 MHz a počítač je možné osadiť pamäťovými modulmi v celkovej kapacite až 128 GB.

Spoľahlivé pamäte Kingston pre servery

Pamäte pre servery Kingston disponujú vysokou spoľahlivosťou a prešli testovacím procesom Burn-In. Výkonné serverové Kingston RAM pamäte pracujú na frekvencii až 2 400 MHz pri zachovaní nízkej spotreby energie. Unikátna technológia EEC kontroluje v reálnom čase integritu dát a dokáže nájsť a opraviť chyby v pamäti. Serverové operačné pamäte Kingston možno zaobstarať ako jednotlivo, tak formou pamäťových súprav s kapacitou až 128 GB.

Serverové pamäte Kingston
RAM pamäte Kingston do notebooku

Kompaktné pamäte Kingston pre notebooky a malé PC

Pamäte Kingston pre notebooky sú kompatibilné so všetkými značkami notebookov na trhu, navyše sa hodia aj do kompaktných počítačov. Pamäťové moduly DDR2 a DDR3 zvýšia výkon vášho prenosného počítača pri zachovaní minimálnej spotreby energie. Pracujú na frekvencii až 1 600 MHz a disponujú certifikátom výkonu až PC3-12800. Pokiaľ chcete naplno využiť možnosti vášho notebooku, siahnite po výkonných notebookových DDR4 pamätiach Kingston s frekvenciou až 2 400 MHz a kapacity až 64 GB RAM.

Pamäte HyperX pre overclocking

RAM pamäte HyperX Predator pre overclocking zaujmú predovšetkým náročných používateľov, ktorí požadujú maximálny výkon. Najmodernejšie DDR4 pamäte HyperX disponujú certifikáciou PC4-25600. Sú vybavené XMP 2.0 profilmi, ktoré umožňujú v BIOSe základnej dosky meniť pracovnú frekvenciu, časovanie a prevádzkové napätie. RAM pamäte HyperX Predator na pretaktovanie majú taktiež účinné pasívne chladenie, ktoré efektívne odvádza teplo z pamäťových čipov.

Pamäť HyperX na pretaktovanie
Spresniť parametre
393 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11