Obnoviť stránku

OXFORD

OXFORD moto doplnky

OXFORD: všetko pre ľahší život motorkárov

Britská spoločnosť OXFORD bola založená v roku 1973 a dnes je popredným svetovým výrobcom motocyklového vybavenia a príslušenstva. Všetky moto produkty spoločnosti navrhuje tím aktívnych nadšencov a kvalifikovaných technikov tak, aby si zachovali vysokú praktickosť, špičkovú kvalitu spracovania a štýlový dizajn. Široký sortiment značky OXFORD zahŕňa všetko, čo zlepšuje život na motorke, od oblečenia a prilieb až po príslušenstvo, pevné diely, zámky, batožinu a mnoho ďalšieho! 

Plachty na motorku OXFORD

Plachty na motorku OXFORD na ochranu vašej mašiny počas sezóny aj mimo nej

Plachty na motorku OXFORD sú k dispozícii v najrôznejších veľkostiach a tvaroch, každý si tak vyberie to správne krytie pre svoju mašinu alebo skúter. Plachty poskytnú ochranu pred ostrým slnkom, dažďom aj búrlivým počasím počas sezóny, ale skvelé využitie ponúknu aj v zime, kedy budete potrebovať svoj stroj bezpečne uskladniť a pripraviť na posezónnu odstávku. Každá moto plachta OXFORD má povrchovú úpravu, ktorá zabezpečuje odolnosť proti prachu, nepremokavosť, ale zároveň vďaka priedušnej membráne umožňuje priechod vzduchu. Zdvojené švy zaručia vysokú výdrž a dlhú životnosť. Praktický spodný lem slúži na jednoduché pripevnenie plachty na motorku. 

Zámky a batožiny na motorku OXFORD

Reťazové aj lankové zámky a zámky na brzdu OXFORD, ktoré sú odolné voči korózii a disponujú pohybovým senzorom v kombinácii s integrovaným alarmom, pomôžu zabrániť krádeži vašej motorky. Kotvy OXFORD vyrobené z pevnej ocele sú ideálnym systémom na zabezpečenie vášho stroja na miestach, kde nie sú vhodné možnosti na pripevnenie zámkov. Na cestovanie a prevážanie ďalšieho vybavenia sú tu OXFORD batohy, tankvaky a tašky, s ktorými máte istotu, že ich obsah zostane pri jazde v daždi alebo prachu v suchu a bezpečí. Nepremokavá batožina je zároveň tvárna, dá sa nosiť ako batoh a po odopnutí umožňuje pohodlné prenášanie a opätovné pripnutie k motocyklu. 

Moto zámky a batožina OXFORD
Oblečenie na motorku OXFORD

Štýlové a odolné OXFORD oblečenie pre motorkárov do každého počasia

V ponuke OXFORD nájdete tiež široký výber oblečenia na motorku od moto búnd a moto nohavíc cez moto topánky, rukavice či reflexné vesty až po doplnky, ako sú kukly, nákrčníky alebo traky. Vyberte si napríklad štýlové a odolné džínsové nohavice z denimu Armourlite s vysokou odolnosťou proti oderu. Tie budú vďaka elegantnému a dobre padnúcemu strihu ideálnou voľbou pre všetkých jazdcov, ktorí na dvoch kolesách cestujú do práce alebo po meste a nechcú sa po každom zosadnutí prezliekať. Aby vám žiadnu vychádzku neprekazil dážď, OXFORD ponúka aj špičkové pláštenky a ďalšiu výbavu do dažďa z radu Rain Seal disponujúcu membránou Dry2Dry, ktorá zabezpečuje nepremokavosť a priedušnosť zároveň. 

Spresniť parametre
615 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04