Obnoviť stránku

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 38)

144,90 €

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 38)

Pokiaľ chodíte na svojom stroji za prácou aj za zábavou, spoľahlivo potvrdíte, že nemá cenu zbytočne riskovať úraz. Pánske nohavice na motorku OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 38) skvele spájajú v harmonický celok komfort a ochranu a od počiatku zaujmú vzhľadom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Urban. Tieto skvele spracované moto nohavice zaručia dostatočnú ochranu proti poraneniu, ktorú má na svedomí vonkajší materiál bavlna, denim, Polyamid a Textil.

OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 38) sú nohavice na motorku, ktoré kombinujú pohodlie s bezpečnosťou

Poriadné nohavice na motorku sa ale nezaobídu bez kvalitných chráničov na najrizikovejších miestach trupu, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 38) obsahujú kvalitné protektory bedrových a kolenných kĺbov. Moto nohavice OXFORD Original Approved Jeans voľný strih, pánske (vypraná modrá, veľ. 38) môžete obliekať po celý rok. A mimo toho ich bez problému môžete nosiť aj v práci, takmer ich totiž nerozoznáte od normálnych džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Polyamid, Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto21173
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-221-3832

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04