Obnoviť stránku

Oukitel

Oukiteľ

Oukitel – najnovšie technológie za dostupné ceny

Smartfóny, tablety a príslušenstvo so zachovaním vysokej kvality a nízkej cenovky, presne to je Oukitel. V ich ponuke nájdete širokú škálu modelov, ktoré uspokoja potreby akéhokoľvek používateľa. Či už hľadáte výkon, pekný dizajn, odolnosť či dlhú výdrž batérie, so značkou Oukitel rozhodne nešliapnete vedľa. Tak na čo čakať? Svet inovácie a výborného používateľského zážitku máte na dosah.

Oukitel telefóny

Telefóny Oukitel – chcete odolný alebo moderný dizajn?

Pokiaľ hľadáte mobilný telefón, ktorý vám ponúkne vysoký výkon, dlhú výdrž batérie, a tiež odolný či moderný dizajn, skúste staviť na mobil Oukitel. Väčšina telefónov tejto značky je navrhnutá tak, aby vydržala náročné podmienky a zároveň poskytovala plynulý zážitok z používania. Robustné telo mobilov Oukitel je pripravené na pády, pôsobenie prachu a ponúkne odolnosť proti vode IP68 alebo IP69K, skvele sa preto hodí na outdoorové využitie. Na druhú stranu v ponuke nájdete aj modely, ktoré majú tradičnejší moderný dizajn. Vybrať by si mal teda úplne každý, záleží len na tom, čomu dáte prednosť.

Tablet od Oukitelu vydrží naozaj veľa

Chcete tablet, ktorý vás nesklame ani v náročných podmienkach? Tak siahnite po značke Oukitel. Väčšina ich tabletov je opäť navrhnutá tak, aby odolali vode, prachu, nárazom či extrémnym teplotám. Vďaka vysokokapacitným batériám majú tablety Oukitel tiež dlhú výdrž na jedno nabitie. Môžete tak s nimi bez obáv podnikať rôzne dobrodružstvá v prírode alebo ich používať aj pri profesionálnych činnostiach, napríklad na ovládanie dronov a zhotovovanie záberov krajiny.

Oukitel tablety
Príslušenstvo pre telefóny Oukitel

Príslušenstvo pre telefóny Oukitel – nielen špičkové nabíjacie stanice

Hlavnú kategóriu v sortimente príslušenstva Oukitel tvoria špičkové nabíjacie stanice. Tie disponujú vlastnosťami a parametrami, ktoré vám umožnia plne využiť potenciál moderných smartfónov a ďalšej elektroniky. LCD displej pre prehľadné ovládanie, prepäťová ochrana, nabíjanie trafom z autozapaľovača vozidla, poistka proti prehriatiu, indikátor nabitia či kolieska pre prevoz prídu vhod, či už ste práve na dlhom roadtripe alebo napríklad kempujete v divočine. Ďalej Oukitel ponúka aj klasické powerbanky, prídavné batérie či solárne panely. Všetko príslušenstvo sa vyznačuje vysokou kvalitou a neuveriteľnou odolnosťou, akú nájdete aj pri telefónoch a tabletoch značky.

Spresniť parametre
81 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08