Obnoviť stránku

Oscal Pad 13 8 GB/256 GB modrý

4,8 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
219,90 €

Oscal Pad 13 8 GB/256 GB modrý

Tablet Oscal Pad 13 sa chopí role pomocníka, ktorého vďaka kompaktným rozmerom prenesiete v rukách alebo napríklad v menšej taške. Dovolí vám sledovať dianie online, vytvárať videá a fotografovať, ale tiež využívať množstvo praktických aplikácií alebo hrať hry. Tablet disponuje 10,1" displejom, ktorý je vyhľadávaný na pracovné aj študijné účely. Fanúšikovia hier a filmov tu nájdu aj to svoje. Všetky operácie a funkcie riadi 8-jadrový procesor Unisoc UMS9230. Operačná pamäť ponúka kapacitu 8 GB. Súbory, fotky aj videá vám uloží 256GB vnútorná pamäť. S takou pamäťou nebudete obmedzení pri fotografovaní, ani pri hraní hier. Potrebné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 7680 mAh. Výhodou je jeho konektorová výbava USB-C.

Tablet Oscal Pad 13 8 GB/256 GB modrý ...
Tablet Oscal Pad 13 8 GB/256 GB modrý ...

Zásadné vlastnosti tabletu Oscal Pad 13 8 GB/256 GB modrý

  • Ponorte sa do audiovizuálneho obsahu tabletu Oscal
  • O plynulé fungovanie systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 8 GB
  • Tablet je osadený 10,1" displejom
  • Oceníte konektorovú výbavu USB-C
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 13 Mpx
  • Tabletu Oscal dodáva šťavu batéria s kapacitou 7680 mAh
  • Zostane v prevádzke dlhšie ako sedem hodín
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií je v tablete zabudovaný grafický čip Mali-G57
  • Internú pamäť je možné rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD, Micro SDXC, Micro SDHC a TF Card vo veľkosti 1000 GB
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaobstará WiFi, Bluetooth a GPS
  • Do tabletu je možné zasunúť hlavnú Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu
  • Prezeranie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a mnoho ďalšieho vám ponúknu rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete
  • Na tablete je dostupná funkcia OTG
Tablet Oscal Pad 13 8 GB/256 GB modrý ...

Fotografovanie na každom kroku je na dosah ruky

Výbava na fotenie v tablete zahŕňa 13Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx predný fotoaparát. S tabletom Oscal môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok prináša značné výhody prisvetľovacia dióda. Táto funkcia sa vám bude hodiť najmä pri fotení večerných alebo nočných scén či pri požiadavke na dobre osvetlený portrét. Clonové číslo má vplyv na celkovú expozíciu fotografie. Tablet Oscal disponuje f/2,2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Poskytuje plytšiu hĺbku ostrosti, čím je možné zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie. Môžete očakávať dostatočné rozlíšenie fotografií 1080p (Full HD) 60fps.

Batéria tabletu vás nenechá v štichu

Tabletu Oscal dodáva šťavu batéria s kapacitou 7680 mAh, ktorá zabezpečí fungovanie na dobu dlhšiu ako sedem hodín. Na prácu s grafikou, hranie hier či náročné grafické aplikácie je v tablete zabudovaný grafický čip Mali-G57, ktorý disponuje dostatočným výkonom na efektívnu prácu s multimediálnym obsahom.

Tablet Oscal Pad 13 8 GB/256 GB modrý ...
Tablet Oscal Pad 13 8 GB/256 GB modrý ...

Tablet Oscal vám poskytne potrebnú pamäť

Elementárne funkcie a operácie tabletu Oscal ovláda operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je preslávený svojou otvorenosťou a bohatým výberom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu urobí radosť svojou veľkosťou 8 GB, ktorá zvládne aj 3D hry a virtuálnu realitu. Fotografie, videá a ďalšie súbory sa uložia do vnútornej pamäte s veľkosťou 256 GB, ktorá je prispôsobená potrebám náročných používateľov, a tak vám umožní spravovať aj veľmi rozsiahle množstvo dát a aplikácií. Pokiaľ vám pamäť tabletu napriek tomu príde nedostatočná, dá sa zväčšiť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD, Micro SDXC, Micro SDHC a TF Card až do veľkosti 1000 GB.

Tablet Oscal ponúka rozmanité komunikačné možnosti

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom umožní WiFi, Bluetooth a GPS. Vďaka prítomnosti WiFi na vašom tablete môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Tablet možno ľahko pripojiť k rôznym bezdrôtovým zariadeniam pomocou Bluetooth technológie, čo uľahčuje komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti drôtového prepojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na identifikáciu polohy zariadenia. Táto technológia umožňuje tabletom získavať presnú geografickú polohu, čo je užitočné pre navigáciu, mapovanie, zaznamenávanie trás, hľadanie blízkych miest a mnoho ďalších aplikácií. Tablet má slot pre hlavnú Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu. Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám zaistia rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete, s ktorými môžete rýchlo a bez komplikácií sťahovať veľké súbory, streamovať či vybavovať videohovory.

Tablet Oscal Pad 13 8 GB/256 GB modrý ...

Funkcie, ktoré sa hodia

Užite si každý deň na maximum s tabletom Oscal. Na tablete je k dispozícii funkcia OTG, čo znamená, že môžete pripojiť ďalšie periférie, napríklad myš, klávesnicu alebo USB disk. Výhodou je prítomnosť praktického senzora, ako je g-senzor na interakciu s okolím. G-senzor slúži na určenie pohybu tabletu v priestore. Dokáže rozpoznať, či zostáva v pokoji, hojdá sa alebo je počas pohybu vo vrecku osoby.

Konektory:

USB-C

Senzory:

g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal, fólia na displej a stylus

Rozmery:

157,95 × 239,2 × 7,6 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

435 g

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,1 " (25,65 cm)
Rozlíšenie Full HD 1920 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 256 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD, Micro SDXC, Micro SDHC, TF Card
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB (1 024 000 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS
Podporované mobilné siete 4G/LTE, 3G
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory G-senzor

Fotoaparát

Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,2
Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 1080p (Full HD) 60fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 7 680 mAh
Model procesora Unisoc UMS9230
Grafický čip Mali-G57

Ďalšie vlastnosti

Funkcie OTG

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 12

Konštrukcia a farba

Výška 157,95 mm (15,8 cm)
Šírka 239,2 mm (23,92 cm)
Hĺbka 7,6 mm (0,76 cm)
Hmotnosť 435 g (0,44 kg)
Farba Modrá

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal, Fólia na displej, Stylus

Značka/modely

Značka tabletu Oscal
Model tabletu Pad 13
Kód:  OSCT003b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OSCT003b1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17