Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Orange County Smokers

Orange County Smokers banner

Orange County Smokers: Škandinávska precíznosť pri údení

Dánska spoločnosť Orange County Smokers patriaca pod jedného z najväčších škandinávskych dodávateľov domácich spotrebičov ADEX A/S, je žiarivým príkladom povestnej severskej precíznosti a kvality. Elektrické udiarne tejto značky kombinujú praktickosť s jednoduchou obsluhou. Údenie potravín je oveľa zdravšie ako grilovanie a s Orange County Smokers ho teraz hravo zvládnete sami doma.

Orange County Smokers údenie

Orange County Smokers – nový rozmer údenia

Údenie je prastará, tradičná technika prípravy pokrmov. Zatiaľ čo predtým ľudia údili preto, aby si potraviny uchovali do zásoby, dnes sa z údenia stal predovšetkým skvelý spôsob, ako svojim chuťovým pohárikom dopriať úplne nové kulinárske zážitky. Ak si zaobstaráte kvalitnú škandinávskou udiareň, budete môcť v pohodlí domova údiť v podstate čokoľvek: klobásy, hovädzie aj bravčové mäso, ryby, hydinu, jahňacie, tofu, syry, mandle, ovocie i zeleninu. Domáce udiarne Orange County fantázii medze nekladú.

Udiarne Orange County Smokers fungujú na elektrinu

S Orange County Smokers je údenie hračka. Stačí vám obyčajná 230 V zásuvka. Na rozdiel od grilov udržujú elektrické udiarne konštantnú a optimálnu teplotu. Ľahko tak odhadnete správny čas údenia. Pokrmy v udiarni Orange County Smokers nestratia šťavu a drevené štiepky im dodajú tú typicky dymovú chuť. Začiatočníkom odporúčame najskôr vyskúšať malé kúsky potravín. Po získaní skúseností sa môžete vrhnúť na experimentovanie s časmi aj dymovými prísadami.

Orange County Smokers udiarne
Orange County Smokers príslušenstvo

Štýlové a hi-tech príslušenstvo Orange County Smokers

Udiarne Orange County Smokers ponúkajú aj bohaté príslušenstvo od plachiet na ľahšie skladovanie cez žiaruvzdorné grilovacie rukavice a štýlovú koženú zásteru až po inteligentný BBQ teplomer s Bluetooth pripojením, ktorý je kompatibilný so všetkými smartfónmi. Vďaka nemu môžete teplotu v udiarni jednoducho kontrolovať na svojom tablete, či telefóne. Orange County Smokers BBQ teplomer má aj dve teplotné sondy, veľký displej, kábel dlhý 1 m a magnetický držiak.

Spresniť parametre
10 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09