Obnoviť stránku

OnePlus

Telefóny OnePlus

OnePlus – vytrvalý a cieľavedomý

Firma OnePlus sa radí medzi novších, avšak najambicióznejších výrobcov smartfónov súčasnosti s ctižiadostivým cieľom skĺbiť vysoko kvalitné technológie a priaznivé ceny v jeden atraktívny celok. Kvôli tomu je komunikácia s používateľmi najdôležitejším pilierom celej spoločnosti, na základe ktorej svoje zariadenia neustále vylepšuje. Telefóny OnePlus využívajú upravenú čistú verziu systému Android pod názvom OxygenOS, ktorá je prívetivejšia pre každodenné používanie.

telefón OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro alebo vlajková loď, ako sa patrí

Najnovší model OnePlus 7 Pro patrí medzi najvýkonnejšie telefóny na trhu, za čo vďačí osemjadrovému procesoru Snapdragon a až 8 GB pamäti RAM. Zakrivený Fluid AMOLED displej s veľkosťou 6,67" a frekvenciou 90 Hz poskytuje telefónu OnePlus 7 Pro nádherne plynulý a čistý obraz, ktorý je chránený sklom Corning Gorilla Glass 5, zatiaľ čo o tie najlepšie snímky sa stará trojitý AI fotoaparát s hlavným 48 Mpx senzorom a predný s 16 Mpx.

Kompaktnejší brat OnePlus 7

Mobilný telefón OnePlus 7 je lacnejší, kompaktnejší, ale menej vybavený variant modelu OnePlus 7 Pro. Je o niečo menší a ľahší, avšak výkonnostne stále medzi špičkami na trhu. Vďaka duálnemu zadnému fotoaparátu budú vaše fotky vyzerať skvostne, a to nielen na AMOLED displeji s integrovanou čítačkou odtlačkov prstov, ktorým OnePlus 7 disponuje. Telefón potom benefituje aj z technológie NFC a batérie s kapacitou 3 700 mAh sľubujúcou výdrž po celý deň.

telefón OnePlus 7
telefóny OnePlus 6 a OnePlus 6T

S telefónmi OnePlus 6 a OnePlus 6T chybu neurobíte

Mobil OnePlus 6 ponúka skvelý výkon v elegantnom, štíhlom vyhotovení s 6,28" AMOLED displejom, duálnym fotoaparátom na zadnej strane a batériou s kapacitou 3 300 mAh, ktorá sa dá vysokorýchlostne nabiť pomocou technológie Dash Charge. Mobilný telefón OnePlus 6T je vybavený väčším displejom s menším výrezom a zabudovanou čítačkou odtlačkov prstov. Hlavným rozdielom je však o 400 mAh väčšia batéria a vnútorné úložisko o veľkosti až 256 GB.

Spresniť parametre
80 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03