Obnoviť stránku

Omron

Omron banner

Omron: zdravotnícke prístroje pre lepší život

Japonská firma Omron sa už od jej založenia v roku 1933 usiluje prostredníctvom vlastných produktov o zlepšenie kvality života a utváranie lepšej spoločnosti. Je jedným z najvýznamnejších inovátorov v oblasti priemyselnej automatizácie, inšpekčných systémov, či elektronických komponentov. Spoločnosť sa však najviac preslávila vývojom a výrobou prvotriedneho lekárskeho vybavenia a vyrobila ako prvá na svete lekársky digitálny teplomer. Tlakomery, inhalátory, osobné váhy, alebo teplomery Omron sú dostupné kompaktné prístroje s množstvom technologických vymožeností, ktoré nájdu využitie v každej domácnosti. Vysoká kvalita je pri najpredávanejších výrobkoch podložená päťročnou zárukou.

Tlakomer Omron

Tlakomer Omron umožní rýchle a jednoduché meranie

Tlakomer Omron vám pomôže s vysokou presnosťou zmerať krvný tlak, pulzovú frekvenciu, alebo odhaliť srdcovú arytmiu. K dispozícii sú ako modely v tom najjednoduchšom vyhotovení bez množstva vymožeností na veľmi jednoduché meranie, tak aj technologicky pokročilejšie prístroje s množstvom funkcií navyše. Najvyspelejší Omron tlakomer ponúkne napríklad grafické znázornenie tlaku, indikáciu správne nasadenej manžety, pohybový senzor, alebo prepojenie s mobilnou aplikáciou Omron Connect.

Inhalátor Omron na účinné vdychovanie liečivého aerosólu

Inhalátor Omron je pomocníkom nielen pre astmatikov a alergikov. Pomocou aerosólu dokáže zvlhčovať dýchacie cesty a vďaka zásobníku na lieky umožní aj vdychovanie liečivých zmesí. Inhalátor Omron vybavený technológiou Virtual Valve Technology zníži straty vdychovaného aerosólu a urobí tak inhaláciu ešte účinnejšou. Všetky inhalačné prístroje sú navyše veľmi kompaktné a pomerne tiché. Vyskúšajte aj vreckový ultrazvukový inhalátor Omron s podaním lieku cez MESH membránu.

Inhalátor Omron
Osobné váhy Omron

Osobné váhy Omron strážia vašu telesnú hmotnosť

Osobné váhy Omron zmerajú vašu telesnú hmotnosť až do 180 kg, zistia skladbu vášho tela a výsledky vám prehľadne zobrazia na dômyselnom digitálnom displeji. V pohodlí domova ľahko zistíte množstvo telesného tuku a kostrového svalstva, alebo si necháte vypočítať hodnotu BMI a pokojový metabolizmus. Pokročilá osobná váha Omron dokáže zvlášť merať a ukladať hodnoty až pre štyri osoby, ktoré si vďaka Bluetooth prepojeniu s mobilom zobrazíte v hlbších súvislostiach cez smart aplikáciu.

Spresniť parametre
80 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09