Obnoviť stránku

OMRON MIT5

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OMRON MIT5

Nie je nad to, mať svoj krvný tlak pod pravidelnou kontrolou a predísť tak rade zdravotných komplikácií.Výborným pomocníkom v tomto smere je Tlakomer OMRON MIT5 Connect na paži v elegantnom čiernobielom prevedení. Prednosťou tohto tonometra je jednoduchá obsluha vďaka najnovším technológiám.

kľúčové vlastnosti

  • Univerzálny EASY manžeta
  • 2 × 100 pamäťou
  • trojriadkový displej
  • Bluetooth pripojenie na aplikáciu OMRON Connect
  • Kompatibilný s Android / iOS zariadeniami podporované zariadenia na www.celimed-connect.cz
  • Bluetooth SMART v4.0
  • Aplikácia OMRON Connect zdarma na stiahnutie na Google Play a AppStore, viac informácií na www.celimed-connect.cz

Jednoduchá obsluha

Univerzálny EASY manžeta (22-42 cm) je ľahko utažitelná a nahradí dve manžety (štandardné + pre silnú pažu). Farebný indikátor utiahnutie manžety (LED vedľa displeja) upozorní na prípadné nevhodné (napr. nedostatočné) utiahnutie manžety. Zelená znamená, že namerané výsledky sú spoľahlivé. Oranžová upozorňuje na nutnosť opakovaného merania z dôvodu nesprávneho nasadenia alebo nedostatočného utiahnutie manžety. 
Farebný indikátor hypertenzia pre jednoduché vyhodnotenie (LED vedľa displeja) prostredníctvom farieb informuje o aktuálnom stave. Zelená znamená všetko v poriadku, oranžová upozorňuje, že niektorá z nameraných hodnôt je vyššia ako referenčnej hodnoty "zdravého" krvného tlaku pre domáce meranie: 135/85 mmHg. Prístroj tiež dokáže vyhodnotiť nevhodný pohyb pri meraní, čo môže mať vplyv na jeho presnosť. Ďalší ikonou upozorňuje na srdcovú arytmiu (nepravidelný pulz). Pri častom zobrazenie tejto ikony je na mieste vyhledať lekára.

Veľká pamäť

Pamäť prístroja je delená pre dvoch užívateľov a garantuje zaznamenanie 2 × 100 meraní, vrátane dátumu a času, kedy meranie prebehlo. Nechýba ani režim hosť. Údaje sa zobrazujú na veľkom, prehlednom a dobre čitateľnom trojriadkovom displeji.Tlakomer OMRON MIT5 Connect pracuje s využitím štvorica alkalických batérií (súčasťou balenia), ktorých životnosť je až 1000 meraní. Spoločne s tlakomerom získate tiež cestovné puzdro, ktoré oceníte najmä u častého prevážanie.

Doplňujúce informácie:
Rozsah merania:
Krvný tlak 0-299 mmHg, Pulz 40-180 / min
Presnosť merania:
Krvný tlak / -3 mmHg, Puls / -5% namerané hodnoty
Hmotnosť prístroja:
280 g (bez batérií), 170 g (bez manžety)
Rozmer prístroja:
123 × 158 × 85 mm - bez manžety

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Detekcia arytmie, Pamäť

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém Android, iOS

Rozhranie

Rozhranie Bluetooth
Kód:  EOM202
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  8595145020935

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14