Obnoviť stránku

OMRON MIT3

4,6 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OMRON MIT3

Nie je nad to, mať svoj krvný tlak pod pravidelnou kontrolou a predísť tak množstvu zdravotných komplikácií. Výborným pomocníkom v tomto smere je tlakomer OMRON MIT3 na pažu v elegantnom čierno-bielom vyhotovení. Prednosťou tohto tonometra je jednoduchá obsluha vďaka najnovším technológiám. Predĺžená EASY manžeta (22 – 42 cm) je ľahko utiahnuteľná a nahradí dve manžety (štandardné + pre hrubšiu pažu). Ikona na displeji informuje o jej nesprávnom či nedostatočnom utiahnutí. Ak sa na displeji zobrazí príslušný symbol s potvrdením správneho nastavenia manžety, sú všetky výsledky merania spoľahlivé. Prístroj dokáže vyhodnotiť nevhodný pohyb pri meraní a ikonou na displeji informuje o možnej nepresnosti výsledkov. V tom prípade meranie opakujte. Ďalšia ikona upozorňuje na srdcovú arytmiu (nepravidelný pulz). Pri častom zobrazení tejto ikony je vhodné vyhľadať lekára a oznámiť mu to.

Pamäť prístroja je určená pre jedného používateľa a garantuje zaznamenanie 1 × 60 meraní vrátane dátumu a času, kedy meranie prebehlo. Údaje sa zobrazujú na veľkom, prehľadnom a dobre čitateľnom trojriadkovom displeji. Tlakomer OMRON MIT3 pracuje s využitím alkalických batérií, ktorých životnosť, ak sú nové, je až 1 000 meraní. 4 kusy týchto alkalických batérií AA sú súčasťou balenia. Spoločne s tlakomerom získate tiež praktické cestovné puzdro, ktoré oceníte najmä v prípade častého prenášania.

Rozsah merania:
Krvný tlak 0 - 299 mmHg, Pulz 40 – 180/min
Presnosť merania:
Krvný tlak/- 3 mmHg, Pulz/- 5 % nameranej hodnoty
Hmotnosť prístroja:
bez batérií cca 280 g, manžety cca 170 g
Rozmer prístroja:

cca 107 (š) × 141 (v) × 79 mm (h) - bez manžety

 

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Detekcia arytmie, Grafické znázornenie tlaku, LCD displej, Pamäť

Rozhranie

Rozhranie NIE
Kód:  EOM201g
Produktové číslo:  4015672109193

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16