Obnoviť stránku

OMRON MIT Elite

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OMRON MIT Elite

Strážte si správne hodnoty tlaku jednoducho a presne. Model MIT Elite sa hodí aj pre tehotné s výskytom preeklampsie. S tlakomerom Omron stačí len nasadiť manžetu na paži a nechať ho nafúknuť automatickým systémom Intellisense, Ktorý rýchlo nafúkne manžetu na hodnotu nutnú pre meranie s vysokou presnosťou. Presnosť je ďalej zvýšená dvojitým meraním. Jedno prebieha pri nafukovaní a druhé pri vyfukovanie. Pokiaľ dôjde k chybe nevhodným pohybom, Zobrazí príslušný symbol pre opakovanie merania. OMRON MIT Elite rozozná aj určité druhy srdcových arytmií. Vďaka systému Intellisense a klinickému overenie sú výsledky spoľahlivo presné.
Tlakomer obsahuje veľký, prehľadný a dobre čitateľný LCD displej, na ktorom zobrazuje systolický a diastolický tlak aj srdcový pulz. Aby ste si nemuseli každé meranie zapisovať, má tlakomer vlastné pamäť pre 90 posledných hodnôt aj so zobrazením dátumu a času merania. Možno tak porovnávať vývoj v posledných dňoch. Model má okrem veľkej pamäti aj priemerovanie systolického a diastolického tlaku napríklad pri kolísaní. Prístroj je napájaný štvoricou AAA batérií, ktoré sú súčasťou balenia. Nové alkalické batérie vydržia až 300 meraní.
Parametre a špecifikácie:
Klasifikácia:
Podľa európskej smernice pre zdrav.prostředky 93/42/EEC - trieda II A
Rozsah merania:
Krvný tlak 0-299 mmHg
Pulz 40-180/min.
Presnosť merania:
Krvný tlak +/- 3 mmHg
Pulz +/- 5% nameranej hodnoty
Displej:
3-riadkový
Batérie:
4x AAA
Životnosť nových alkalických batérií: cca 300 meraní
Hmotnosť:
Prístroj: cca 240 g (bez batérií)
Manžeta: cca 130 g
Rozmery:
cca 74 (Š) x 30,6 (V) x 157 mm (H) (bez manžety)
Balenie:
Prístroj
Manžetu CM1 (pre obvod paže 22-32 cm)
Alkalické batérie typu AAA, 4ks
Cestovné puzdro
Kompletný CZ návod-schválený od OMRON Healthcare Europe
CELIMED modrý záručný list

Kód:  EOM201b
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  4015672103832

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06