Obnoviť stránku

OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj

4,9 424 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj


OMRON M6 Comfort s Intelli manžetou + zdroj

OMRON M6 Comfort je moderný, presný klinicky overený tlakomer, s predĺženou 5-ročnou zárukou, na ruku na domáce aj lekárske použitie. V balení nájdete unikátnu Intelli manžetu, vhodnú na normálnu aj silnú pažu (obvod 22 – 42 cm) a zdroj. Okrem tlaku meria samozrejme tiež pulz a namerané hodnoty sa automaticky ukladajú do pamäte naneskoršie vyhodnotenie či kontrolu u lekára.

Prístroj je vybavený veľkým, dobre čitateľným 3-riadkovým displejom na jednoduché čítanie údajov. OMRON M6 Comfort je vybavený farebnými indikátormi, ktoré vám pomáhajú napríklad pri správnom utiahnutí manžety, jednoducho farebne zobrazia výšku hodnoty nameraného TK (podľa odporúčania WHO na domáce meranie), kontrolujú prípadný nevhodný pohyb pri meraniach a dokážu upozorniť aj na prípadnú srdcovú arytmiu. Tlakomer Omron M6 Comfort je napájaný zo 4 alkalických batérií typu AA, alebo sieťovým zdroj Omron (voliteľné príslušenstvo – možno dokúpiť).
Na výrobok je poskytovaná záruka 5 rokov. Tú je potrebné do 3 mesiacov od nákupu registrovať na www.celimed.cz.



Meranie krvného tlaku bez chýb (360o presnosť)

Unikátna Intelli manžeta odstraňuje chyby vznikajúce nesprávnym umiestnením manžety na ruke. Viac na.




Farebné indikátory

Máte obavy, že bude ťažké vyznať sa v zložitých ukazovateľoch tonometra? Omron M6 Comfort tento problém rieši pomocou farebných indikátorov vedľa displeja. Prvý – farebný indikátor hypertenzie (zelená = vaše namerané hodnoty TK sú v normále, červená = niektorá z hodnôt TK je zvýšená alebo vysoká, v prípade že sa tieto hodnoty opakujú, konzultujte toto s vašímpraktickým/odborným lekárom). Druhý – farebný indikátor utiahnutia manžety (zelená + OK = manžeta je správne utiahnutá a nasadená. Tretí – farebný indikátor nasadenia manžety (oranžová manžeta = voľná či nesprávne nasadená, prosím upravte ju).


Značka OMRON = svetová jednotka v tlakomeroch*



Inteligentný pomocník – Omron M6 Comfort

Tlakomer Omron M6 Comfort je ďalej vybavený, na vašu lepšiu orientáciu, grafickým ukazovateľom úrovne krvného tlaku, ale zvládne aj vyhodnotiť srdcovú arytmiu, alebo rannú hypertenziu. Vyššie hodnoty tlaku v ranných hodinách môžu byť totiž faktorom kardiovaskulárneho rizika.

Okrem toho dokáže prístroj vypočítať priemerný krvný tlak a to dokonca týždenný, ranný a večerný.


Istota presného merania

Máte srdcovú arytmiu? To nevadí, pretože tlakomer Omron M6 Comfort si poradí aj s niektorými typmi srdcových arytmií.

Tlakomer navyše zvyšuje presnosť merania tým, že meria dvakrát. Raz pri nafukovaní a druhýkrát pri vyfukovaní. Objavte extrémne pohodlné, rýchle a presné meranie krvného tlaku s tlakomermi Omron.


Omron M6 Comfort – vhodný aj pre rodiny

Získajte absolútny prehľad o svojom tlaku. Nie je potrebné si výsledky nikam zapisovať, to urobí tlakomer Omron M6 Comfort za vás. Stačí si ho nasadiť, zmerať tlak a o zvyšok sa už postará sám.

Tlakomer Omron si totiž dokáže zapamätať až sto výsledkov meraní vrátane dátumu aj času a to pre dvoch ľudí. Udrží teda v pamäti 2× 100 výsledkov meraní.


Doplňujúce informácie:

Rozsah merania:
Krvný tlak 0 – 299 mmHg
Pulz 40 – 180/min

Presnosť merania:
Krvný tlak/-3 mmHg
Pulz/-5 % nameranej hodnoty

Balenie obsahuje:
Prístroj
Sieťový zdroj Omron
INTELLI manžeta
4× Alkalické batérie typu AAA
Cestovné puzdro
Kompletný CZ návod – schválený od OMRON Healthcare Europe
CELIMED modrý záručný list


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Detekcia arytmie, Grafické znázornenie tlaku, Indikácia správne nasadenej manžety, Pamäť, Priemer tlaku
Kód:  EOM100g
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  8595145006427
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02