Obnoviť stránku

OMRON M400

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OMRON M400

Spoľahlivý tlakomer OMRON M400 je vhodný na meranie krvného tlaku a pulzu až dvoch osôb. Má oddelenú pamäť pre dve osoby, pre každú z nich má vyhradených až 60 záznamov meraní, a to vrátane dátumu a času. Jeho použitie je veľmi jednoduché a namerané hodnoty si používateľ ľahko prečíta na extra veľkom a prehľadnom trojriadkovom displeji. Hodnoty sú merané pomocou manžety nasadenej na ramene. Predĺžená manžeta je vhodná pre normálne aj silné rameno. Ak manžetu utiahnete nevhodne a hrozí, že meranie nebude presné, prístroj vás na to upozorní. Jedinečný systém kontrolovaného nafúknutia manžety Intellisense prináša nasledujúce výhody:

  • Presnosť na prvom mieste – Intellisense vykonáva dve merania krvného tlaku počas jediného meracieho cyklu. Prvé pri nafukovaní manžety, druhé pri vyfukovaní. Vďaka tejto metóde dvojitého merania sú výsledky vždy presné a spoľahlivé.
  • Extra rýchle a príjemné meranie – pretože Intellisense meria už pri nafukovaní, nafúkne manžetu presne natoľko, koľko je pre správne meranie potrebné. Doba merania je podstatne skrátená. Rameno nie je zbytočne a dlho stláčané.
  • Odolnosť proti arytmiám – Intellisense je vhodný aj pre osoby s určitými typmi srdcových arytmií (poruchami srdcového rytmu). Arytmie sú zachytené a zobrazené na displeji.

Prístroj vypočíta priemerné hodnoty systolického a diastolického tlaku z posledných 3 meraní pre objektívne výsledky, napríklad pri kolísavom krvnom tlaku, a vyhodnotí prekročenie hranice hypertenzie. Nemusíte teda už viac porovnávať namerané hodnoty s odporúčanými – jednoducho si všetko prečítate na displeji. Tlakomer funguje na batérie, môžete ho používať aj so sieťovým adaptérom (nie je súčasťou balenia, je nutné ho dokúpiť). Prístroj sa môže pochváliť 3-ročnou zárukou.
Parametre a špecifikácia:
Všeobecné:
Tlakomer na ramenoExtra veľký, prehľadný a čitateľný 3-riadkový displejPamäť: 2× 60 záznamovVeľkosť manžety: 22 – 42 cm (pre normálne aj silné rameno)Zachytenie a indikácia arytmiíUpozornenie na chybu vzniknutú nevhodným utiahnutím manžetyGrafické znázornenie výšky tlakuCE 0197
Meranie:
Rozsah merania krvného tlaku: 0 až 299 mmHg
Rozsah merania pulzu: 40 – 180 tepov/min
Maximálna chyba pre statický tlak: ± 3 mmHg
Maximálna chyba pre tepové frekvencie: ± 5 %
Napájanie:
4× AA (životnosť nových alkalických batérií cca 900 meraní)
alebo sieťový adaptér (nie je súčasťou balenia)
Prostredie:
Prevádzková teplota: +10 °C až +40 °C
Prevádzková vlhkosť (relatívna): 30 % až 85 %
Skladovacia teplota: -20 °C do +60 °C
Rozmery:
141 × 123 × 85 mm (v/š/h)
Hmotnosť:
340 g (bez batérií)
Obsah balenia:
Tlakomer OMRON M400
Mäkká predĺžená CW manžeta pre jednoduché nasadenie a utiahnutie
Alkalické batérie typu AA, 4ks
Cestovné puzdro
Kompletný SK návod - schválený od OMRON Healthcare Europe
CELIMED modrý záručný list

Kód:  EOM109
Produktové číslo:  4015672108387
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19