Obnoviť stránku

OMRON M3 s farebným indikátorom hypertenzie + zdroj

4,8 198 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OMRON M3 s farebným indikátorom hypertenzie + zdroj

OMRON M3 je tlakomer na pažu, ktorý disponuje mnohými rôznymi funkciami, ktoré vám uľahčia meranie tlaku a získate tiež lepší prehľad o svojom zdraví. Vďaka Easy manžete už nebude musieť bojovať s jej uchytením, možno ju jednoducho natiahnuť a navyše má priemer 22 až 42 cm, takže sadne naozaj každému. Okrem klasického displeja s tromi riadkami sú vám k dipozícii ešte farebné indikátory, podľa ktorých napríklad ihneď spoznáte srdcovú arytmiu, správne utiahnutie manžety alebo nevhodný pohyb počas merania. Zariadenie má pamät na 60 meraní pre dvoch používateľov, grafický ukazovateľkrvného tlaku a možnosť namerané hodnoty spriemerovať.

Farebné indikátory

Máte obavy, že bude ťažké vyznať sa v zložitých ukazovateľoch tonometra? Omron M6 AC tento problém rieši pomocou farebných indikátorov vedľa displeja, ktoré sa rozsvietia na oranžovo kedykoľvek, keď bude niektorá z nameraných hodnôt vyššia.

Kontrola utiahnutia

„OK indikátor“ vám dá jasne najavo, či je manžeta prístroja správne utiahnutá, takže máte absolútnu istotu, že výsledky merania budú presné.

Inteligentný pomocník

Tlakomer Omron je vybavený veľkým, prehľadným trojriadkovým displejom pre vašu lepšiu orientáciu. Navyše vykonáva vždy dve merania - pri nafukovaní a pri vyfukovaní manžety, preto si môžete byť istí, že výsledky merania sú úplne presné. Okrem toho dokáže prístroj vypočítať priemerný krvný tlak, takže podáva objektívne výsledky aj pri kolísavom krvnom tlaku.

Vhodné aj pre rodiny

Získajte absolútny prehľad o svojom tlaku. Nie je potrebné si výsledky nikam zapisovať, to urobí tlakomer Omron za vás. Stačí si ho nasadiť, zmerať tlak a o zvyšok sa už postará sám. Tlakomer Omron si totiž dokáže zapamätať až šesťdesiat výsledkov meraní vrátane dátumu aj času, a to pre dvoch ľudí. Udrží teda v pamäti 2× 60 výsledkov meraní.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Delená pamäť pre dvoch používateľov, Detekcia arytmie, Grafické znázornenie tlaku, LCD displej, Pamäť, Pohybový senzor, Priemer tlaku
Kód:  EOM108d
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  8595145006458

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09