Obnoviť stránku

Omron EKG HCG-801-E Kompletná súprava

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Omron EKG HCG-801-E Kompletná súprava

Omron EKG HCG-801-E je skvelou voľbou pre monitorovanie pacientov s kardiovaskulárnymi problémami. Umožňuje sledovanie efektivity liečebného režimu a celkovej analýzy príčin srdcových ťažkostí. Všetky tieto údaje sú prehľadne zobrazované na veľkom vstavanom displeji a dajú sa ľahko uložiť na SD kartu. Napájanie zariadenia Omron EKG HCG-801-E je zaistené vďaka dvom batériám typu AAA, ktoré vydržia približne 400 meraní v šírke pásma 0,05 Hz až 40 Hz pri vzorkovacej frekvencii 125 Hz. Balenie okrem samotného prístroja obsahuje aj batérie, SD kartu, čítačku kariet, USB kábel, cestovné puzdro a softvér OMRON ECG viewer na prácu s dátami na PC.

Hlavné prednosti diagnostiky Omron EKG-HCG-801-E

  • Skvelý pomocník na monitorovanie pacientov s kardiovaskulárnymi problémami
  • Omron EKG-HCG-801-E zobrazuje všetky údaje na prehľadnom displeji
  • Namerané údaje sa dajú ľahko uložiť na SD kartu
  • Napájanie zariadenia je zaistené vďaka dvom batériám typu AAA
  • V balení sú okrem prístroja obsiahnuté aj batérie, SD karta, čítačka kariet, USB kábel a softvér na prácu na PC

Omron EKG-HCG-801-E ponúka mnoho funkcií a patrí medzi špičku

Tento iba 130 gramov vážiaci monitorovací prístroj zobrazuje priamo na svojom displeji okrem najrôznejších nameraných parametrov aj EKG krivku, ktorá zodpovedá srdcovej činnosti za posledných 30 sekúnd. Každé z meraní je ukončené prehľadným zvukovým signálom a namerané dáta sa následne dajú pohodlne preniesť do počítača pomocou softvéru, ktorý je v balení spoločne s prístrojom. Omron EKG HCG-801-E samozrejme myslí aj na úspornú prevádzku, preto je vybavený napríklad automatickým vypnutím pri svojej nečinnosti.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Merač EKG
Kód:  OMRKG801
Produktové číslo:  557

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17