Obnoviť stránku

OKI MC760dn

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OKI MC760dn

Univerzálna multifunkčná laserová tlačiareň formátu A4 je určená na veľkú porciu práce v náročných podnikoch. Kombinuje v sebe funkcie tlače, kopírovania, zošívania skenovania. Všetko farebne, obojstranne a s vysokou rýchlosťou v jednom kompaktnom zariadení. MC760dn dokáže spracovať požiadavky až od 20 klientov naraz, čo sa určite bude hodiť, pretože odporúčané maximálne zaťaženie je neuveriteľných 100 000 strán mesačne. Disponuje aj pevným diskom s veľkosťou 160 GB a 23 cm LCD dotykovým displejom, ktorý zaručuje jednoduché ovládanie.
Skenovať sa dá priamo na USB pamäť, e-mail alebo klientské zariadenie. Firmy poteší zabudovaná podpora LDAP zaisťujúca priamy prístup ku kontaktom v adresárovej štruktúre. Všetka tlač môže byť šifrovaná a sprístupnená po zadaní hesla. Zariadenie využíva technológiu sXP (smart Extendable Platform), ktorá optimalizuje komunikáciu a tok dokumentov, zlepšuje efektivitu a šetrí čas.
Vyťaženým oddeleniam uľahčí prácu rýchlosť tlače. Čiernobiele aj farebné dokumenty s veľkosťou A4 tlačí rýchlosťou 28 strán za minútu, pričom prvá stránka zaberie iba 8 sekúnd čiernobielo a farebne len o sekundu viac. Na zaistenie plynulej prevádzky obsahuje model zásobník s kapacitou 530 listov a automatický podávač pojme ďalších 100. Navyše je možné pomocou dodatočných zásobníkov rozšíriť kapacitu až na 3160 listov štandardnej gramáže 80 g/m2.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Farebná

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex), Kopírovanie a skenovanie

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Skenovanie

Funkcie skenera Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu
Rýchlosť skenovania 40 str./min.

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 28 str./min.
Rýchlosť tlače farebne – maximum 28 str./min.
Vstupný zásobník 530 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 100 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 675 mm
Hĺbka 604 mm
Šírka 522 mm

Výbava

Displej Dotykový

Farba

Farba Biela
Kód:  PI020r
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  45376013
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18