Obnoviť stránku

OKI B721dn

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OKI B721dn

Čiernobiela A4 tlačiareň B721dn prináša vyťaženým pracovným skupinám rýchlu a spoľahlivú tlač. Kombinuje pokročilé zabezpečenie a výkon s robustnou, odolnou technológiou a rýchlosťou tlače 47 strán za minútu. Pomocou šifrovania Secure Print Job sú chránené vaše firemné dáta. B721dn tiež ponúka sofistikované overenie používateľa pomocou PIN kódu, ktoré zabraňuje neoprávnenému použitiu. Pre zapojenie do siete je prítomný štandardný ethernetový konektor a USB 2.0.
Táto tlačiareň ponúka mnoho funkcií, vrátane obojstrannej tlače, ktorá znižuje spotrebu papiera a celkové priemerné náklady. Prednastavená voľba automatického vypnutia v situácii, keď sa tlačiareň nevyužíva, znižuje spotrebu energie na hodnotu menej ako 0,5 W. Vďaka funkcii Toner Save znižuje tlačiareň spotrebu tonera pri tlači návrhov alebo interných dokumentov. Plus, veľkorysý štandardný zásobník papiera na 530 listov a pohodlný viacúčelový zásobník s možnosťou flexibilnej manipulácie s rôznymi médiami do gramáže papiera až 253 g/m2, umožňuje tlačiť vo veľkých objemoch.
Vďaka rýchlemu procesoru, ktorý zvláda vysoký objem tlače, nebude produktivita celej pracovnej skupiny nijako brzdená a s použitím High Definition digitálnej technológie LED a rozlíšením tlače 1200×1200 dpi je dosiahnutá vynikajúca kvalita tlače. Maximálna vstupná kapacita 3 160 listov spolu s vysokokapacitnými kazetami znižujú zásahy používateľa na minimum. So spoľahlivým výkonom a mesačným zaťažením až neuveriteľných 200 000 stránok tak získate všestrannú tlačiareň do akéhokoľvek pracovného prostredia.

Parametre a špecifikácia

Typ

Farba tlače Čiernobiela

Funkcie

Funkcie Automatická obojstranná tlač (duplex)

Pripojenie

Pripojenie USB, LAN

Podporované formáty papiera

Formáty papiera A4, A5, A6

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum 47 str./min.
Vstupný zásobník 530 listov
Maximálne mesačné zaťaženie 200 000 str./měsíc

Rozmery

Výška 498 mm
Hĺbka 435 mm
Šírka 410 mm

Výbava

Displej Informačný/segmentový

Farba

Farba Biela
Kód:  PI013c3
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  45487002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17