Obnoviť stránku

OFF!

Off banner

Off!: Hmyz už nemá žádnu šancu!

V SR každoročne stúpa počet nakazených kliešťov. Je to veľmi znepokojujúce, pretože kliešte prenášajú nebezpečné choroby, ako je lymská borelióza a kliešťová encefalitída, ktoré často končia postihnutím či úmrtím. Nespoliehajte sa iba na očkovanie, ktoré vás ochráni len pred niektorými ochoreniami, ale venujte sa prevencii proti kliešťom a komárom. Vhodnou prevenciou a najlepšou obranou sú repelenty, ktoré slúžia na ošetrenie kože a odevu pri pobyte v prírode. Značka Off! ponúka niekoľko vysoko efektívnych radov repelentov, z ktorých sa každý hodí na iné účely a má inú dobu účinnosti.

Off repelent pre deti

Off! repelenty vás spoľahlivo ochránia až počas 8 hodín

Off! repelenty môžete vyberať z rôznych radov s odlišným časom účinnosti. K dispozícii je biely rad vhodný pre krátky pobyt v prírode, žltý rad s účinnosťou 4 – 6 hodín pre milovníkov turistiky a modrý rad na šport s až 8 hodinovou účinnosťou. Všetky repelenty Off! sú navyše vhodné pre deti od 2 rokov. Kvôli riziku podráždenia pokožky ale odborníci odporúčajú používať repelent maximálne 2× denne.

Off! rozprašovače sa pýšia jedinečnou technológiou

Pre mnohých je príjemnejší repelent v rozprašovači než klasický sprej, a to najmä preto, že rozprašovače majú jemnejší rozptyl a ich aplikácia na pokožku je oveľa šetrnejšia. Ich nevýhodou ale je, že väčšinou fungujú len vo zvislej polohe. To však neplatí pre rozprašovače Off!, ktoré sa vďaka jedinečnej technológii dajú použiť aj hore dnom, a tak ochránia aj vaše lýtka či členky.

Off repelent v rozprašovači 100 ml
Off repelent

Rad Off! Sport ochráni pred hmyzom za každých okolností

Milujete športovanie v prírode? Potom potrebujete účinnú ochranu pred komármi (vrátane tigrích či tropických), kliešťami či bodavými muchami v podobe modrého radu Off! Sport, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov. Tieto repelenty so špeciálnym zložením vám poskytnú až 8-hodinovú ochranu proti nežiadúcemu hmyzu, a to aj keď sa potíte alebo športujete vo vlhkom prostredí.

Spresniť parametre
5 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14