Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Oculus Rift + Oculus Touch

4,7 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Oculus Rift + Oculus Touch


Dlhé roky sa v spoločnosti Oculus usilovne pracovalo na okuliaroch na virtuálnu realitu. Z finálnej verzie sa stal predovšetkým kľúčový doplnok na prehĺbenie herných zážitkov na platforme Xbox One a PC.


Virtuálna realita na vlastné oči

Úplne dokonalou známkou kvality je osobnosť legendárneho programátora Johna Carmacka. Pod jeho dohľadom vzniká prevratná revolúcia vo svete, najmä herných zážitkov.
Oculus Rift využíva dvojicu OLED displejov s celkovým rozlíšením 2 160 × 1 200 pixelov a frekvenciou 90 Hz. Pre každé oko je preto k dispozícii jemný displej s rozlíšením 1 080 × 1 200 pixelov. Súčasťou konštrukcie sú aj nastaviteľné slúchadlá na dokonalý trojrozmerný zvuk.

Božské zážitky sú na obzore

Božské zážitky sú na obzore


Dokonale vytvarovaná zadná časť

Dokonale vytvarovaná zadná časť

Vysoká miera ergonómie

Veľmi starostlivo sa zapracovalo na dokonalom pohodlí pri používaní okuliarov Oculus Rift. Pevná umelohmotná konštrukcia je oveľa menšie a slúži ako kostra na uchytenie všetkých komponentov. Okuliare sú zároveň na okrajoch pokryté príjemnou a priedušnou látkou.
Zadná strana sa uťahuje pomocou pásov a je úplne ľahké ju vyladiť do ideálnych tvarov. Cieľom je maximálne uľahčiť nasadzovanie na hlavu, ktoré vo výsledku zaberie iba okamih.


Maximálna presnosť zamerania zaistená

Headset je sledovaný pomocou systému využívajúceho infračervené LED, čo umožňuje presné zameranie polohy okuliarov v rozsahu 360° a to aj pozície, aj smeru pohľadu.
Už teraz je vo vývoji rad natívnych hier čisto pre Oculus Rift. Napríklad simulátor vesmírnych lodí EVE. Rok 2016 tak bude znamenať úplné stelesnenie budúcnosti u vás doma. Xbox One ovládač nie je súčasťou balenia.

Snímač pohybu a Xbox One ovládač

Snímač pohybu a Xbox One ovládač


Odporúčané hardvérové nároky na plnohodnotný zážitok z Oculus Rift hier sú nasledovné:

  • Grafická karta: NVIDIA GTX 970/AMD R9 290 alebo lepšie
  • Procesor: Intel i5-4590 alebo lepšie
  • Pamäť: 8 GB RAM
  • Port: Kompatibilný HDMI 1.3 video výstup
  • USB: 3× USB 3.0 porty + 1× USB 2.0
  • Operačný systém: Windows 7 SP1 64 bit alebo novší

Svoju konfiguráciu si môžete otestovať pomocou utility priamo od výrobcu Oculus Rift.

Kód:  OC002b1
Produktové číslo:  301-00095-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06