Obnoviť stránku

NZXT

NZXT banner

NZXT – všetko pre hráčov

NZXT je americký výrobca počítačových komponentov a príslušenstva so zameraním na hernú komunitu a špecifické nároky hráčov po celom svete. Systémy chladenia, PC skrine či zdroje značky NZXT vznikajú s dôrazom na unikátny dizajn, maximálny výkon a prvotriednu spoľahlivosť. Spoločnosť tiež stavia na širokej komunitnej podpore – nechýbajú pravidelné podcasty, novinky zo zákulisia, oficiálny Discord kanál či partnerský program.

NZXT kraken

NZXT – chladenie pre náročných

NZXT Kraken, to sú štýlové All-in-One vodné chladiace systémy s jednoduchou inštaláciou a takmer neobmedzenou personalizáciou. Rad Kraken Z prináša výkonné vetráky, RGB podsvietenie a 2,36" LCD displej, na ktorom si pomocou softvéru NZXT CAM môžete zobraziť aktuálne teploty, obľúbené obrázky, ale aj gify. K dispozícii je aj rad Kraken X, ktorý vsádza na vysoký chladiaci výkon, RGB a intuitívnu inštaláciu. NZXT ponúka aj samostatné vetráky radu F dostupné v 120 mm alebo 140 mm vyhotovení.

PC skrine NZXT

PC skrine NZXT H-Series sú dostupné v kompaktnom Mini Tower, ale aj väčšom Mid Tower vyhotovení. Medzi ich prednosti patrí jedinečný dizajn a premyslená koncepcia vnútorného priestoru zaručujúca jednoduchú inštaláciu väčšiny PC komponentov. Samozrejmosťou je aj podpora inteligentného systému NZXT CAM. Špecialitou spoločnosti sú limitované PC skrine radu CRFT s unikátnym grafickým spracovaním oslavujúcim nové aj legendárne herné tituly.

NZXT PC case
NZXT PC zdroj

Zdroje NZXT

Počítačové zdroje NZXT C-Series prinášajú bezpečné a spoľahlivé napájanie až do 1 000 W, tichý chod a špičkovú efektivitu. Modely NZXT C Bronze aj C Gold sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov a komponentov, vďaka čomu produkujú menej tepla aj akustického hluku. Všetky zdroje NZXT radu C sú navyše modulárne, takže sa nemusíte starať o nepotrebné káble a použiť len tie, ktoré skutočne potrebujete.

Spresniť parametre
57 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11