Obnoviť stránku

NZXT H230 biela

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NZXT H230 biela

Klasický minimalistický dizajn s elegantnými prvkami robí z NZXT Phantom aj skvelý doplnok do vášho interiéru. Snehovo biely lak s kontrastným čiernym prúžkom vyzerajú na tejto midi tower skrini veľmi efektne. Tichú prevádzku zaistí odhlučňovací materiál a o správny prietok vzduchu sa postarajú dva ventilátory. Jeden nájdete v čele a druhý na zadnej stene. Celkom sú pre vetráky vyhradené 4 pozície.
Čo sa podpory základných dosiek týka, tak štandardne možné namontovať formáty ATX, micro-ATX a mini-ITX. Tým však možnosti skrine nekončia. Až 7 prídavných kariet nájde svoje miesto v rozširujúcich slotoch a rovnako potešujúca je prítomnosť 6 pozícií pre disky  s veľkosťou 3,5" alebo 2,5". Pre optické mechaniky výrobca ponechal tri 5,25" sloty. Na prepojenie všetkých komponentov sú potrebné káble. Ich organizáciu ale udržíte na uzde vďaka premyslenému káblovému managementu. Vďaka bohatému vnútornému priestoru pojme aj výkonné grafické karty až do 400 mm dĺžky. Skriňa NZXT Phantom H230 sa štandardne dodáva bez napájacieho zdroja.

Parametre a špecifikácia

Určenie a veľkosť

Veľkosť Midi Tower

Farba

Farba Biela

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky ATX
Ďalšie vybavenie Cable management, Zvuková izolácia, Podpora SSD (2,5"), Bezskrutková inštalácia

Vonkajšie usporiadanie

Konektory predného panelu USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón
Ďalšie vybavenie Predné dvierka

Chladenie

Počet pozícií pre ventilátory

Rozmery

Šírka 195 mm (19,5 cm)
Výška 447 mm (44,7 cm)
Hĺbka 502 mm (50,2 cm)
Kód:  CT419d8
Produktové číslo:  CA-H230I-W1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11