Obnoviť stránku

NZXT DOKO

Príslušenstvo k tovaru

NZXT DOKO

Jednoducho použiteľné zariadenie spoločnosti NZXT prináša úplne funkčný streaming z vášho PC bez náročných technických úkonov. Stačí sa pohrať s niekoľkými prípojkami a ste pripravení rovnými nohami skočiť do nevyčerpateľného sveta zábavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevádza PC aplikácie do vašej TV
  • Úžasné 1 080 p zobrazenie
  • Krásnych 30 fps pre hladký chod náročných hier
  • Rozsiahla konektivita (4× USB, HDMI a vstup pre klávesnicu)

Záplava obsahu dostupná bez námahy

Obsah akýchkoľvek aplikácií (Hulu, Amazon, Twitch, alebo Spotify) máte s NZXT DOKO kedykoľvek k dispozícii vo svojom televízore. Vychutnáte si filmy, seriály a hry v 1 080 p HD zobrazení, ale aj preskúmate internet rýchlosťou tryskáča. Všetko z pohodlia vlastného gauča.

Voľné večery v objatí hier

NZXT DOKO úplne podporuje služby Steam, Origin i U-Play, ktoré sú doslova napchaté hernými titulmi. Aký bude program na víkendové večery je teda jasné na niekoľko mesiacov dopredu. Kedykoľvek odložíte klávesnicu s myšou, alebo gamepad, oceníte aj bezproblémový multitasking v niekoľkých aplikáciách súčasne. Silné stránky NZXT DOKO na záver korunujú jednoduché nastavenie a premyslený dizajn, za ktorý sa rozhodne nebudete hanbiť.

Kód:  XXCT445
Produktové číslo:  AC-DOKOM-E1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12