Obnoviť stránku

NVIDIA Titan RTX

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

NVIDIA Titan RTX

NVIDIA TITAN RTX

 

Grafické jadro Turing

Revolučná architektúra NVIDIA Turing v kombinácii s úplne novou grafickou platformou GeForce RTX spája technológiu ray-tracing v reálnom čase, umelú inteligenciu a programovateľné tieňovanie a ponúka úplne nový spôsob, ako si vychutnávať hry.

TU102

Grafické jadro

4 608

CUDA jadier

24 GB GDDR6

Grafická pamäť

NVIDIA Turing

Výkonná grafická karta pre vývojárov i profesionálnych hráčov

NVIDIA Titan RTX oproti GeForce RTX 2080 Ti ponúka predovšetkým viac ako dvojnásobnú kapacitu grafickej pamäte, ktorá je po novom až 24 GB GDDR6. Tá bude pracovať na frekvencii 14 000 MHz v kombinácii s celou šírkou 384-bitovej zbernice. K dispozícii je úplne aktívny 12 nm čip s označením TU102 s celkovou veľkosťou 752 mm2. Grafický čip má aktívnych 4 608 stream procesorov a boli aj posilnené textúrovacie jednotky a jednotky starajúce sa o ray tracing. Svojim poňatím je karta vhodná najmä na strojové učenie, alebo špeciálne grafické stanice. Samozrejme môžete ju úplne bez problémov využiť aj na neobmedzené herné zážitky.

NVIDIA TITAN RTX
Přetažením nebo kliknutím vložte obrázek.

NVIDIA TITAN RTX

Karta prichádza priamo z produkcie spoločnosti NVIDIA a odborné recenzie sa vzácne zhodujú na tom, že ide o doteraz najtichší referenčný chladič. Aj po dizajnovej stránke ide o absolútnu lahôdku, pretože zlatý povrch sa výdatne leskne na všetky strany. Výkon NVIDIA TITAN RTX sa pohybuje približne 40 % nad GTX 1080 Ti. Profesionáli ocenia nové rozhranie NVLink na zapojenie druhej karty v režime SLI s prenosovou rýchlosťou 100 GB/s. Takýto ultimátny stroj dokáže maximálne zamestnať iba strojové učenie, špeciálne vedecké výpočty, alebo práca s grafikou.

NVIDIA TITAN RTX
Přetažením nebo kliknutím vložte obrázek.
NVIDIA

Game Ready

Iba s certifikovanými ovládačmi priamo od spoločnosti NVIDIA získate plynulý herný zážitok aj maximálnu stabilitu PC. 

NVIDIA

Nahrávajte videá

Zdieľajte svoje akčné zážitky s celou vašou komunitou, ktorá ocení screenshoty alebo videá urobené v úplne nekompromisnej kvalite.

NVIDIA

Fotorežim NVDIA Ansel

Výkonný fotorežim v hrách vám umožní vytvárať špičkové fotografie v HDR, vo vysokom rozlíšení, alebo dokonca s 360° rozsahom.

NVIDIA

Virtuálna realita

Skombinovaním pokročilého vykresľovania virtuálnej reality, technológie ray-tracing v reálnom čase a umelej inteligencie posúvajú grafické karty GeForce RTX virtuálnu realitu na novú úroveň reálnosti.

NVIDIA

NVIDIA G-SYNC a HDR

Hrajte úplne plynulo a bez trhania s obnovovacou frekvenciou až 240 Hz. Navyše s HDR. G-SYNC herné monitory nemajú na trhu konkurenciu.

4K

Konečne 4K bez trhania

Iba s veľkým monitorom a rozlíšením 4K posuniete herné zážitky na najvyššiu možnú úroveň. Zvoľte si grafickú kartu GeForce RTX a vychutnajte si obľúbené hry v doposiaľ nevidených detailoch.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 267 mm

Čip

Výrobca čipu NVIDIA GeForce
Modelové označenie TITAN RTX
Grafický procesor TU102
Architektúra čipu Turing
Počet stream procesorov 4 608×
Výrobné technológie 12 nm

Výkon a použitie

Použitie Profesionálne
GPU Passmark 16 553

Pamäť

Typ pamäte GDDR6

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 350 MHz
Frekvencia jadra (Boost clock) 1 770 MHz
Frekvencia pamäte 14 000 MHz (14 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b, USB-C
Počet výstupov obrazu 5
Maximálny počet pripojených monitorov 5

Technológia

Verzia OpenGL 4.6

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový
Počet ventilátorov 2 ×

Spotreba

TDP 280 W

Podsvietenie

RGB ovládanie Nepodporuje
Kód:  VN050c1a
Produktové číslo:  900-1G150-2500-000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09