Obnoviť stránku

NutriBullet

NutriBullet mixéry

NutriBullet: jednoduchá a rýchla príprava lahodných pokrmov a smoothies

Značka NutriBullet patrí medzi svetovú špičku vo výrobe kvalitných stolných mixérov. Jej jednoduchý moderný dizajn, výkonné extrakčné čepele a inovatívne technológie robia z týchto mixérov bezkonkurenčných pomocníkov pri mixovaní a príprave zdravých pokrmov či smoothies. NutriBullet si zakladá nielen na prvotriednych vlastnostiach a spoľahlivosti svojich mixérov, ale navyše podporuje zdravý životný štýl a snaží sa čo najviac uľahčiť prípravu zdravých a chutných receptov. Vyberte si stolné mixéry NutriBullet a využite ich na oživenie svojho jedálnička aj vy.

Nutričné mixéry NutriBullet

Mixéry NutriBullet pre vyvážené recepty

Stolné mixéry NutriBullet vám pomôžu pripraviť rôzne jedlá bez toho, aby sa počas ich mixovania strácali prospešné látky. Zároveň nahradia aj ďalšie kuchynské spotrebiče, pretože zvládnu rozmixovať aj ingrediencie, ako sú napríklad orechy alebo semienka. Nutričné mixéry NutriBullet sú k dispozícii v kompaktných rozmeroch, ušetríte tak vďaka nim navyše aj miesto v kuchyni alebo si ich budete môcť vziať kamkoľvek so sebou. Čo tak si dopriať čerstvo pripravené smoothie, salsu alebo výborný koktail uprostred parku alebo na výlete? S prenosnými mixérmi NutriBullet to nie je žiadny problém!

Mimoriadne výkonné stolné mixéry NutriBullet

Stolné mixéry NutriBullet zvládnu každú výzvu. Ich vysoký výkon zaručuje rýchle, jednoduché a spoľahlivé rozmixovanie všetkého od najrôznejších druhov a veľkostí ovocia a zeleniny cez orechy, semienka až po napríklad práve vytiahnutý ľad z mrazničky. Vychutnajte si širokú škálu nápojov aj tekutých pokrmov podľa vašej chuti. Nemusíte sa obávať ani o výdrž mixovacích nádob, ktoré ponúkajú vysokú odolnosť voči poškodeniu aj poškriabaniu, navyše neobsahujú ani žiadne BPA. Vždy si tak pripravíte dokonale zdravý a chutný pokrm.

Stolné mixéry NutriBullet
Zdravé recepty s NutriBullet

Zdravší životný štýl s NutriBullet

NutriBullet prináša produkty, ktoré vám pomôžu s prípravou chutných koktailov alebo zdravých obedov pre celú rodinu. Počas vášho bežného dňa alebo pri športových aktivitách si budete môcť vďaka mixérom NutriBullet a ich špecializovaným extrakčným nožom a cyklónovej technológii skrátka vždy vychutnať to najlepšie, čo ingrediencie ponúkajú. Výrobca nezabúda ani na tých najmenších, ktorým hravo zvládne pripraviť lahodné zeleninové pyré. A ak niekedy dostanete chuť na chrumkavé hranolky, potom skúste vynechať fast food a stavte na teplovzdušnú fritézu NutriBullet, ktorá pripraví cibuľové krúžky, rezne alebo práve hranolky s minimálnym množstvom oleja.

Spresniť parametre
14 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16