Obnoviť stránku

NUPO

NUPO diéta banner

NUPO diéta: Záruka rýchleho zníženia hmotnosti

NUPO diéta patrí medzi najefektívnejšie a najlepšie spracované produkty vyvinuté na znižovanie hmotnosti. Jej výborné výsledky potvrdzuje viac ako 35 klinických štúdií. NUPO diéta je kompletnou náhradou bežného jedálnička, ktorá sa môže pochváliť veľmi nízkym obsahom kalórií, a pritom je stále bohatá na živiny. Diéta je vhodná nielen na chudnutie, ale aj na dlhodobé udržanie zdravého životného štýlu. S NUPO do seba jedlo navyše nebudete musieť tlačiť násilím, pretože všetky koktaily, polievky aj kaše sú totiž ľahko požívateľné a chuťovo vynikajúce.

NUPO tyčinky

Tyčinky NUPO One Meal – účinná rýchlovka

Tyčinky NUPO One Meal sú skvelou alternatívou k bežnej porcii jedla, pokiaľ práve nestíhate nič pripravovať a potrebujete sa posilniť pred prácou, posilňovňou alebo na výlete. Jedna porcia obsahuje len 200 kcal, takže sú vhodné aj pre vyznávačov štíhlej línie. Konkrétne stačí nahradiť dve hlavné jedlá dvoma NUPO One Meal tyčinkami a o zníženie vášho kalorického príjmu máte postarané. Namiesto tyčiniek si navyše môžete bez výčitiek užívať aj naše kaloricky vyvážené lievance. Výber je len na vás.

Nápoje NUPO One Meal – keď si to radšej vypijete

Rad NUPO One Meal zahŕňa okrem tyčiniek a lievancov aj hotové nápoje. Tie dostanete už namiešané v prakticky tvarovaných fľaštičkách, ktoré môžete kedykoľvek uzavrieť a zvyšok si nechať na neskôr. Hotové nápoje NUPO majú tiež len 200 kcal, napriek tomu vám dodajú dostatok energie a potrebných zložiek, ako sú proteíny, vláknina, minerály či vitamíny. Vychutnávať si ich budete môcť s príchuťou čokolády, jahody, vanilky a banánu alebo caffe latté.

NUPO hotové nápoje
NUPO diéta

Diéta NUPO – plnohodnotná náhrada bežnej stravy

Diéta NUPO nestojí zďaleka len na tyčinkách a fľaštičkovej strave. Doprajte si tiež chutné proteínové kaše a koktaily, energeticky výdatné šejky alebo diétne polievky s klasickou zeleninovou, paradajkovou aj kuracou príchuťou. Užívajte si rozmanitú stravu a zbavte sa vášho starého kalóriami nabitého jedálnička. Ako doplnok stravy pre ešte rýchlejšie chudnutie využite účinné spaľovače tukov.

Spresniť parametre
32 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14