Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Numark CC1-RS

39,90 €

Numark CC1-RS

Ste milovníci počúvania obľúbených interpretov z vinylu? Potom by vám iste prišla vhod kvalitná ihla na gramofón NUMARK, ktorá vyzdvihne zvukový zážitok o úroveň vyššie. Jej eliptický hrot dokáže vďaka dôrazu na detail prehrať aj jemnejšie zvuky. Použitím tohto hrotu docielite referenčný zvuk, ktorý oceníte predovšetkým pri klasike. Prítlak ovplyvňuje kvalitu zvuku, ale tiež môže pri jeho nedodržaní rýchlejšie opotrebovať gramofónovú dosku. Pri tomto druhu je odporúčaný prítlak 3 g. Ihla na gramofón NUMARK je určená pre DJ gramofón a jej výstupnému napätiu zodpovedá hodnota 6 mV. Ak ide o frekvenciu, tá sa pohybuje od 22 do 22000 Hz.

Kľúčové funkcie ihly na gramofón Numark CC1-RS

  • Ihla na gramofón NUMARK pre mimoriadnu zvukovú kvalitu
  • Eliptický hrot dokáže prehrávať aj jemnejšie zvuky
  • Frekvencia od 22 do 22000 Hz
  • Vhodný prítlak 3 g
  • Ihla na gramofón NUMARK navrhnutá pre DJ gramofón
  • Má výstupné napätie 6 mV

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ hrotu Eliptický
Frekvencia od 22 Hz
Frekvencia do 22 000 Hz
Prítlak 3 g
Výstupné napätie 6 mV

Určenie

Vhodné pre DJ gramofón
Kód:  NUM031a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  QNUM901

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19