Obnoviť stránku

Notebooky Asus

Notebooky Asus

Notebooky ASUS

V roku 1989 Asus začínal s niekoľkými zamestnancami ako malý výrobca základných dosiek. Dnes disponuje širokou ponukou produktov, v ktorej dominujú PC komponenty, notebooky, počítače, telefóny a monitory. Notebooky Asus uspokoja všetky potreby rôznych typov používateľov. V ponuke sú zastúpené najmä základné notebooky, kancelárske, herné alebo profesionálne. K nim zoženiete bohaté príslušenstvo, či už potrebujete tašku, myš, adaptér, dokovaciu stanicu alebo napríklad externú mechaniku.

Základný notebook Asus

Asus notebooky do domácnosti aj kancelárie

Základné a kancelárske notebooky Asus sa vyznačujú nízkou hmotnosťou, tenkou konštrukciou a veľkou výdržou batérie, vďaka čomu sú vhodné na cesty. Využijete ich najmä na prehliadanie internetu, beh kancelárskych aplikácií, prehrávanie multimédií alebo na hranie nenáročných hier. Výhodou Asus počítačov je predovšetkým dobrý pomer ceny a výkonu. Pre najmenej náročných používateľov postačí netbook Asus, zameraný len na najzákladnejšie funkcie.

Asus notebook pre nadšených hráčov

Herné Asus notebooky sa pýšia veľmi vysokým výkonom. O ten sa najčastejšie starajú procesory Intel Core i5, Core i7 alebo AMD radu FX. Za plynulú grafiku zodpovedajú grafické karty NVIDIA Geforce GTX či AMD Radeon. Plnohodnotným zástupcom tejto kategórie sú herné notebooky Asus ROG, ktoré zvládnu aj tie najnovšie hry na plné detaily. Ďalšou výhodou herných notebookov radu Asus ROG je aj špeciálne herné centrum, vďaka ktorému môžete svoj notebook nastaviť tak, ako si konkrétna hra žiada.

Herný notebook Asus
Profesionálny notebook Asus

Profesionálne notebooky Asus pre náročných používateľov

Profesionálne notebooky Asus vyhovejú vo všetkých smeroch aj tým najnáročnejším používateľom. Vysoký výkon zaisťuje najnovšia generácia procesorov Intel Core i7. Tenké telo v kombinácii s nízkou hmotnosťou potom zaručuje skvelú mobilitu. Profesionálne notebooky Asus sú vo svojom základe vybavené operačným systémom Windows 10 Pro a pri vybraných modeloch ďalej nechýba ani čítačka odtlačkov prstov alebo napríklad TPM čip.

Asus notebooky 2 v 1

Notebooky Asus 2 v 1 v sebe spájajú výhody notebooku a tabletu. Sú výkonné, tenké a skvele vyzerajú. V tejto kategórii sú zastúpené rady Asus ZenBook Flip, VivoBook Flip a Transformer Book. Zatiaľ čo Asus Transformer Book disponuje odnímateľnou klávesnicou, rady ZenBook Flip a VivoBook Flip majú pánt na otáčanie obrazovky až o 360°. Asus notebooky 2 v 1 je možné používať buď ako klasický notebook, alebo ako tablet.

Notebook 2v1 Asus
Štýlový notebook Asus ZenBook 3 Deluxe

Štýlové notebooky Asus

Potrpíte si na dizajn, ale potrebujete aj vysoký výkon? Potom sú štýlové notebooky Asus práve pre vás. Vlajkovou loďou Asus počítačov je rad ZenBook, ktorý si vďaka 7. generácii CPU Intel Kaby Lake poradí aj s najnáročnejšími aplikáciami. Asus počítače radu VivoBook Pro ponúkajú menší, ale napriek tomu dostatočný výkon. Navyše disponujú dotykovým displejom. Pre menej náročnejších používateľov sú tu notebooky Asus VivoBook S15 – tie vďaka procesorom Intel Core i5 zvládnu stredne náročné aplikácie a hry.

Praktické príslušenstvo k notebookom Asus

Asus k svojim notebookom ponúka mnoho príslušenstva a doplnkov. Nájdete tu napríklad rôzne druhy myší, či už herných, klasických, drôtových alebo bezdrôtových. V ponuke samozrejme nechýbajú ani elegantné tašky na notebooky alebo dokovacie stanice Asus, ktoré vás ušetria od častého pripájania a odpájania periférií. Všetky káble tak môžete natrvalo pripojiť k stanici a do tašky potom stačí notebook iba vložiť. Medzi príslušenstvom Asus nechýbajú ani adaptéry, externé mechaniky či disky.

Dokovacia stanica Asus

Prečo práve ASUS notebook?

ASUS notebook je vďaka štýlovému dizajnu, kvalitnej podpore a bohatej výbave obľúbený naprieč všetkými kategóriami prenosných počítačov. Pokiaľ však stále váhate, či je ASUS laptop tou správnou voľbou práve pre vás, zvážte niekoľko kľúčových výhod a vlastností, ktoré prináša.

  • Každý notebook ASUS musí splniť niekoľko nekompromisných testov kvality.
  • Spoločnosť ASUS do svojich notebookov naplno premieta najnovšie technologické aj módne trendy.
  • Kvalitu výrobkov spoločnosti ASUS dokladá aj rad prestížnych ocenení na čele s Reddot Award.

ASUS notebook

Notebook ASUS

ASUS laptop


i

Portfólio spoločnosti zahŕňa štýlové notebooky ASUS radu ZenBook či VivoBook, bezpečné pracovné rady ExpertBook, dostupné varianty ChromeBook alebo herné rady TUF či ROG.

Pozrite sa na notebooky ASUS podľa radu

Chcete vedieť, v akých radoch sú notebooky ASUS dostupné a v čom sa vzájomne líšia? Čítajte ďalej a zoznámte sa so všetkými aktuálnymi variantmi obľúbených laptopov výrobcu ASUS.

ASUS VivoBook – štýlové notebooky pre všetkých

ASUS VivoBook je široký rad notebookov, z ktorých si vyberú nenároční používatelia hľadajúci dobre vyzerajúce zariadenia pre bežné úkony, ale aj editori či tvorcovia grafiky. Modely ASUS VivoBook, VivoBook Pro, VivoBook S a VivoBook Flip sú dostupné s uhlopriečkou od 11 do 17 palcov.

  • ASUS VivoBook sú notebooky s jedinečným dizajnom, s ktorými sú každodenné úlohy zábavou.
  • ASUS VivoBook Pro pridávajú navyše výkonnejšie procesory a dedikované grafické karty.
  • ASUS VivoBook S bodujú najmä veľmi tenkou konštrukciou, a sú tak ideálne do tašky či batohu.
  • ASUS VivoBook Flip sú konvertibilné modely s dotykovými displejmi. Ide tak o zariadenie 2 v 1.

Ak hľadáte dotykový notebook ASUS, stavte na modely VivoBook Flip.

ASUS ZenBook – elegantné a prenosné

Notebooky ASUS ZenBook potešia všetkých náročných používateľov, ktorí si potrpia na vysoký výkon a špičkovú prenosnosť. Konštrukcia laptopov radu ZenBook je tenká, ľahká a odolná. Čerešničkou na torte sú potom unikátne 13" až 15" NanoEdge displeje s minimálnymi rámčekmi a jemným rozlíšením.

i

Rad prináša základné modely ASUS ZenBook, dotykové ASUS ZenBook S, konvertibilný ZenBook Flip či ZenBook Duo s dvoma displejmi.

ASUS StudioBook – ideálny pre tvorcov

Notebooky ASUS StudioBook (ProArt StudioBook) ponúkajú extrémny výkon a kvalitné displeje s verným podaním farieb, a sú tak skvelou voľbou pre všetkých náročných tvorcov a kreatívcov pracujúcich s grafikou. O grafický výkon sa pri laptopoch radu StudioBook starajú najvýkonnejšie grafické karty NVIDIA GeForce RTX alebo Quadro RTX.

Hľadáte nenáročný ASUS notebook s celodennou výdržou? Vyskúšajte ASUS ChromeBook.

Herné notebooky ASUS ROG

Herné notebooky ASUS ROG (Republic of Gamers) prinášajú extrémny herný výkon, najmodernejšie technológie, parádny dizajn s RGB podsvietením a množstvo ďalších vychytávok, ktoré ocenia predovšetkým používatelia hľadajúci nekompromisný herný stroj. V rade nájdete modely ASUS ROG Strix, ROG Flow a ROG Zephyrus.

  • ASUS ROG Strix prináša najlepšie dostupné komponenty a vyladený herný softvér.
  • ASUS ROG Flow sú stále herné notebooky, avšak s otočnými displejmi a prenosnou konštrukciou.
  • ASUS ROG Zephyrus prináša to najlepšie z výkonu ROG Strix a všestrannosti ROG Flow.

i

ASUS TUF Gaming – dostupné herné notebooky

Notebooky ASUS TUF Gaming cielia na menej náročných hráčov hľadajúcich najlepší pomer ceny a výkonu. Spoľahnúť sa môžete na špičkové procesory Intel Core a AMD Ryzen.

ASUS ExpertBook bodujú zabezpečením

ASUS ExpertBook sú pracovné notebooky s výkonnými a úspornými procesormi, kompaktnou konštrukciou, širokou kompatibilitou, čítačkou odtlačkov prstov a dlhou výdržou batérie. ASUS laptop radu ExpertBook je skvelou voľbou, či už pracujete z domu, na cestách alebo napríklad v kancelárii.

i

Prenajmite si ASUS notebook bez starostí

Za nový ASUS laptop nemusíte platiť plnú obstarávaciu cenu, môžete si ho jednoducho prenajať. Pozrite sa, aké výhody prináša unikátny program Alza NEO.

Spresniť parametre
302 položiek

Notebooky Asus

V kategórii Notebooky Asus máme práve teraz na Alza.sk celkom 302 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17