Obnoviť stránku

Norton

Norton AntiVirus

Norton – prvotriedna kybernetická ochrana

Norton, to je záruka komplexnej kybernetickej ochrany overená miliónmi spokojných používateľov po celom svete. Rodina produktov Norton prináša zabezpečenie proti vírusom a malvérom, bezpečné prehliadanie webových stránok a portálov, ochranu súkromia a osobných údajov na verejných aj domácich sieťach, VPN bez obmedzení, špeciálnu starostlivosť pre profesionálnych či nadšených hráčov a mnoho ďalších nástrojov, vďaka ktorým si môžete výhody internetu užívať bez starostí nielen doma, ale aj na cestách.

Norton 360

Elektronické licencie Norton pre každú domácnosť

Norton AntiVirus a Norton 360 sú výkonné multifunkčné nástroje, s ktorými budú aj vaše najcennejšie údaje v bezpečí. Vďaka ochrane v reálnom čase a inteligentnej bráne firewall môžete surfovať s úplným pokojom, akákoľvek kybernetická hrozba je totiž zastavená ešte pred tým, než stihne napáchať škody. Vhod však príde aj správca hesiel, bezpečná VPN či priestranné cloudové úložisko pre všetky dôležité dokumenty a zálohy.

Norton Secure VPN – internetom bezpečne

Šifrovanie dát na bankovej úrovni, žiadne protokoly, automatická ochrana, blokovanie programov na meranie reklám, núdzový vypínač alebo pokročilá technológia na detekciu ohrozených sietí – to je len pár výnimočných funkcií, ktoré prináša virtuálna privátna sieť Norton Secure VPN. Nerobte si starosti z možných kybernetických rizík verejných sietí a surfujte bezpečne a pokojne doma, ale aj na cestách. Stavte na Norton Secure VPN.

Norton Cloud Backup
Norton Password Manager

Norton chráni aj najmenších milovníkov internetu

Norton prináša pokročilé funkcie rodičovskej ochrany, vďaka ktorým môžete sledovať a spravovať aktivity vašich detí na internete. Nemusíte sa tak báť, že by sa zatúlali na nevhodné stránky alebo sa stali obeťou kyberzločinu. Ďalšou ochrannou vrstvou, vhodnou pre deti, ale aj dospelých, je funkcia SafeCam, ktorá pomáha zisťovať a blokovať neoprávnené prístupy k webkamerám.

Spresniť parametre
17 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06