Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

NORDline USS 374 DTKLY

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

NORDline USS 374 DTKLY

Či už patríte medzi nadšených milovníkov horúcich letných dní, alebo dávate prednosť zasneženým uliciam, pri prezentácii najrôznejších potravín určite využijete nepriehľadnú chladiacu vitrínu NORDLINE USS 374 DTKLY. Táto chladiaca skriňa má čistý objem 345 litrov. Teplota vnútri sa reguluje digitálnym termostatom, a to v rozsahu 1 – 10 °C. Na vkladanie a vyberanie potravín je vitrína vybavená presklenými dverami. NORDLINE USS 374 uchová všetky lákavé dobroty pekne v chlade dokonca aj pri okolitej teplote 32 °C.

Kľúčové vlastnosti chladiacej vitríny NORDLINE USS 374

  • Chladiaca skriňa na ukladanie potravín s roštovým policami
  • Má presklené dvere, ktoré sa dajú uzamknúť
  • Má funkciu automatického odmrazovania a ventilované chladenie
  • Vitrína NORDLINE USS 374 má digitálny termostat
  • Účinne chladí v rozsahu 1 – 10 °C

Znamenitý pomocník do predajne

Vitrína NORDLINE vám uľahčí predaj zákuskov, tort, chlebíčkov a iných maškŕt. Vnútorný priestor je vybavený piatimi roštovým policami. Dvere sú priehľadné a majú v sebe zabudovaný zámok. NORDLINE USS 374 má svetelnú nadstavbu, výborne sa vám zíde aj LED osvetlenie. Samozrejmosťou je aj funkcia automatického odmrazovania a ventilované chladenie. Chladivo R 600a zaručí optimálnu teplotu.


Parametre a špecifikácia

Typ chladiva

Typ chladiva R600a
Kód:  NOSVCHL014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01