Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Noctua NF-P12 PWM

4,8 98 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

Noctua NF-P12 PWM

Ventilátor Noctua NF-P12 PWM je nástupcom vysoko populárneho modelu, ktorý napomohol tvorbe vynikajúcej povesti výrobkov uvedenej značky. Používatelia dodnes oceňujú najmä jeho tichú prevádzku, kombinovanú s vynikajúcim chladiacim výkonom. Nová verzia obsahuje špeciálnu PWM reguláciu spoločnosti Noctua, ktorá zabezpečuje automatické riadenie otáčok pri veľmi nízkej spotrebe elektrickej energie. Ventilátor je taktiež vybavený špičkovými SSO ložiskami, ktoré poskytujú nevídanú strednú dobu bezporuchovej prevádzky presahujúcej 150 tisíc hodín (17 rokov!).
9 tlakovo optimalizovaných listov + Vortex-Control zárezy
Listy integrovaného rotora sú špeciálne prispôsobené pre náročné aplikácie, napríklad inštaláciu pre procesorové chladiče, radiátory vodného chladenia, a skrine s hustým rebrovaním. Špeciálne zárezy rozdeľujú konce listov na dve časti a štiepia vytváraný hluk na širšie spektrum frekvencií, takže je príjemnejšia pre ľudské ucho. NF-P12 jednoducho snúbi vynikajúcu perforáciu s optimálnym prietokom vzduchu.
Inovatívna PWM IC regulácia s SCD
Noctua NF-P12 PWM podporuje plne automatickú reguláciu otáčok. Jej hlavnou prednosťou je hladký systém prenášania riadiacich impulzov (Smooth Commutation Drive - (SCD)), ktorý eliminuje nežiadúce skoky a prináša tichšiu prevádzku najmä pri nižšej rýchlosti rotácie. Ventilátor je navyše dodávaný s odporom Low-Noise Adaptor (LNA) na zníženie maximálnej rýchlosti z 1300 na 900 ot./min. Odpor môže byť využívaný ako na zafixovanie rýchlosti na 900 ot./min., tak na zníženie maximálnej rýchlosti na 900 ot./min.
Rozsiahla podpora pripojenia
Ventilátor je vybavený krátkym káblom s dĺžkou dvadsiatich centimetrov. Pomocou dodávaného 30 centimetrového predlžovacieho kábla, ho pripojíte do akejkoľvek priestrannej skrine. Obidva káble sú plne opletené a Y štruktúra umožňuje pripojiť druhý NF-P12 k rovnakej PWM hlavičke na automatickú reguláciu otáčok.
SSO ložiská
Integrovaný SSO systém je kombináciou osvedčenej koncepcie hydrodynamického ložiska s prídavným magnetom podporujúcim samostatnú stabilizáciu osi rotora. Rokmi preverené proprietárne ložiská Noctua vám poskytnú extrémne tichý chod a vynikajúcu dlhodobú stabilitu.
Parametre a špecifikácia:
Základné:
Ložiská: SSO (samostatne stabilizujúce sa olejové ložisko)
Geometria lopatiek: 9 lopatiek s Vortex-Control zárezmi
Rýchlosť (samostatne/s LNA): 1300/900 ot./min.
Minimálna rýchlosť: 300 ot./min.
Prietok vzduchu (samostatne/s LNA): 92,3/63,4 m3/h
Hlučnosť (samostatne/s LNA): 19,8/12,6 dB (A)
Statický tlak (samostatne/s LNA): 1,68/1,21 mmH2O
Max. príkon: 0,6 W
Max. prúdový odber: 0,05 A
Napätie: 12 V
MTBF:> 150 tisíc hodín
Vyhotovenie:
Rozmery: 120 x 120 x 25 mm
Konektor: 4-pinový s PWM reguláciou
Štandardné balenie:
Low-Noise Adapter (LNA)
4-pinový Y-kábel
30 cm predlžovací kábel
4 antivibračné kompenzátory
4 skrutky ventilátora

Parametre a špecifikácia

Parametre

Chladenie Vzduchom
Ďalšie vlastnosti PWM

Podsvietenie

Farba podsvietenia Bez podsvietenia

Rýchlosť ventilátorov

Minimálna rýchlosť 300 RPM
Maximálna hlučnosť 19,8 dB
Prietok vzduchu 54,33 CFM (92,3 m3/h)
Regulácia otáčok Automatická regulácia otáčok
Priemer ventilátora 120 mm
Operačná voltáž 12 V

Rozmery

Veľkosť ventilátora 120 × 120 mm
Hĺbka 25 mm

Balenie

Počet ventilátorov v balení 1 ks

Konektory

Napájací konektor 4pin PWM
Kód:  CT255u1
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  NF-P12-PWM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12