Obnoviť stránku

NIVONA

Nivona

Nivona: Švajčiarska kvalita a jednoduchá obsluha

Dizajn a precíznosť výroby zo Švajčiarska, nápady a technológie z Nemecka – to je značka Nivona. Vyrába technicky premyslené a kvalitné stroje, ktoré rešpektujú aktuálne chuťové trendy. Pri vývoji úzko spolupracuje s expertmi na kávu a na základe spätnej väzby z praxe implementuje do svojich produktov inovatívne technické riešenia. Úlohou automatických kávovarov Nivona je pripravovať jednoducho najlepšiu kávu. Zaručia nielen bezproblémový odber kávových a mliečnych nápojov, ale aj intuitívny a jednoduchý postup pri čistení. Nivona neprináša iba kávovary, ale aj široký sortiment príslušenstva a vynikajúcu zrnkovú kávu.

Nivona kávovar

Kávu ako od baristu za vás pripraví kávovar Nivona

Zlepšite si ráno čerstvo namletou kávou, ktorú vám na mieru pripraví automatický kávovar Nivona. Môžete ho ovládať cez aplikáciu a uložiť si svoju vlastnú a jedinečnú receptúru podľa chuti pomocou funkcie Aroma Balance. Máte chuť na lahodné cappuccino alebo latte? Žiadny problém. Automatické čistiace programy navyše zachovajú kávovar čistý jednoduchým stlačením tlačidla. O každom kroku vás vždy bude informovať prehľadný displej.

Nenahraditeľné príslušenstvo na údržbu pre kávovary Nivona

Kávovary Nivona je potrebné udržiavať v čistote, s čím vám pomôžu prémiové výrobky tejto značky. Nenechajte vodný kameň, nečistoty a zvyšky mlieka ovplyvniť chuť vašej kávy. Čističe mliečneho systému, odvápňovače a čistiace tablety Nivona si môžete zaobstarať aj v súprave. Jednoducho spustite program na údržbu a máte vyhrané. Nový vodný filter Nivona sa navyše postará o optimálnu kvalitu vody a dlhšiu životnosť kávovaru.

Nivona príslušenstvo
Nivona káva

Kvalitná zrnková káva Nivona plná zmyselných chutí a vôní

Nech už je kávovar akokoľvek výkonný, pri príprave kávy vždy záleží na správnych kávových zrnách. Značka Nivona úzko spolupracuje so svojimi dodávateľmi a vyvinula tri lahodné zmesi. Zrnková káva Arabica vaše chuťové bunky jemne pohladí, zatiaľ čo Robusta vás ráno skvele nakopne vďaka vyššiemu obsahu kofeínu. Skúste aj mix oboch a vydajte sa s kávovarmi Nivona na objavovanie zmyselných chutí, ktoré pochádzajú z celého sveta.

Spresniť parametre
25 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19