Obnoviť stránku

Nivona Caferomantica 680

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Nivona Caferomantica 680


Nivona CafeRomantica 680 je krásny, jednoduchý a všestranný automatický kávovar v modernom 3D InMold prevedení. Vďaka do detailov prepracovaným funkciám a jednoduchému ovládaniu v kombinácii s nemeckou kvalitou si budete môcť dopriať kvalitnú kávu ako z kaviarne. Je ideálnym riešením ako do domácnosti, tak aj do kancelárie. S kávovarom Nivona CafeRomantica 680 ľahko pripravíte nielen espresso, ale aj mliečne špeciality od cappuccina až po latte macchiato. Tento model je navyše vybavený Bluetooth pripojením a možno ho tak pohodlne ovládať prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu – stačí si bezplatne stiahnuť aplikáciu Nivona App (Google Play a App Store). Môžete tak pohodlne sedieť v kresle, zatiaľ čo kávovar bude pripravovať lahodnú kávu.

Kľúčové vlastnosti automatického kávovaru Nivona CafeRomantica 680

  • Nastaviteľná teplota v 3 stupňoch, intenzita v 5 stupňoch
  • Výškovo nastaviteľný výstup kávy do 14 cm
  • Automatické sledovanie zásoby vody
  • Individuálne nastaviteľná hrubosť mletia
  • Odkladacia plocha na šálky s funkciou ohrevu – pasívne zvyškovým teplom
  • Moja káva – nastavenie a uloženie 5 individuálnych receptov na kávu
  • Vrátane filtra na čerstvú vodu CLARIS, čistiacich tabliet, hadičky na mlieko a dávkovacej odmerky

Aróma Balance

Princípom nového systému Aróma Balance je individuálne prispôsobenie času a tlaku, ktorý pri sparovaní prejde namletou kávou v preddefinovanej vlne. Kávovar Nivona CafeRomantica tak zaručí optimálnu extrakciu, ktorej výsledkom sú tri rôzne úrovne arómy kávy. To všetko pri použití jedného druhu zrnkovej kávy a rovnakého množstva kávy aj vody. Pomocou technológie Aróma Balance dosiahnete ideálne vyváženie a dokonalú chuť.

CafeRomantica 680 so systémom Aromatica

Nádoba na vodu disponuje objemom 2,2 litra, čo postačí na niekoľko veľkých šálok kávy, teda doplňovanie vody nebude potrebné tak často. Zásobník na kávu pojme až 250 gramov kávových zŕn. Teplotu kávy si budete môcť zvoliť hneď v troch stupňoch. Ak hľadíte na ekonomickú stránku spotrebiča, tak automatický kávovar Nivona 680 ponúka aj ECO režim s úsporou elektrickej energie. Tento model je vybavený zadnými kolieskami pre ľahšiu manipuláciu.
Systém Aromatica patentovaný samotnou značkou Nivona je zárukou dokonalej intenzívnej arómy pripravovanej kávy. Tichý kónický mlynček CafeRomantica z kalenej ocele dokáže zomlieť kávové zrná presne podľa vašich predstáv. Zomletá káva potom putuje v odmeranej dávke do komory, kde dôjde k jej zhutneniu a spareniu horúcou vodou. Pôsobením tlaku 15 barov a zväčšeniu varnej komory sa voda s kávou dostanú do vírivého pohybu, vďaka čomu je možné dosiahnuť silnejšie uvoľnenie lahodnej arómy. Zväčšenie varnej komory umožňuje veko, ktoré je uložené na pružinách.

Automatický kávovar s jednoduchým čistením

Ak ste milovníkom mliečnych nápojov, tak vďaka automatickému kávovaru Nivona CafeRomantica 680 bude ich príprava hračkou úplne pre každého. Jednoducho tak napr. vyrobíte latte macchiato pomocou samonasávacej napeňovacej dýzy, ktorá vyrobí nielen paru, ale aj horúcu vodu. Pre dokonalú mliečnu penu potom stačí vložiť nádobu s mliekom pod dýzu a nasávaciu hadičku ponoriť do nádobky a začať samotné napeňovanie.
Zabudnite na zložíte rozoberanie prístroja a ešte namáhavejšie čistenie. Kávovar Nivona disponuje nielen automatickými programami na čistenie, odvápnenie a preplachy, ale tiež umožňuje vybratie varnej jednotky, vďaka čomu ju môžete veľmi jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou. Pravidelným čistením udržíte 100 % čistotu prístroja a zabránite tvorbe baktérií či plesní.

Displej pre jednoduchú obsluhu

Aby bola obsluha čo najjednoduchšia a jednoducho pochopiteľná pre každého, tak výrobca vybavil kávovar Nivona CafeRomantica 680 digitálnym displejom, ktorý vás bude informovať o každom procese pomocou intuitívnych symbolov.

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Automatický
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 455 W
Tlak čerpadla 15 bar
Objem nádržky na vodu 2,2 l
Materiál Nehrdzavejúca oceľ

Funkcie

Všeobecné funkcie Príprava dvoch šálok naraz
Chuť nápoja Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy
Funkcia údržby a čistenia Režim úspory energie

Výbava

Všeobecná výbava Integrovaný mlynček na kávu
Príprava nápoja Nahrievanie šálok
Mliečne riešenie Naparovacia dýza, Mliečny systém, Bez mliečneho riešenia
Údržba a čistenie Systém odvápnenia, Samočistiaci systém

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie Bluetooth

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 46 cm
Šírka 24 cm
Výška 34 cm
Hmotnosť 10 kg
Maximálna výška priestoru na šálku 14 cm

Farba

Farba Čierna

Receptúry

Mliečne receptúry Caffe latte, Cappuccino
Kód:  NIVCA068
Produktové číslo:  NICR 680
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01