Obnoviť stránku

Niteola

Niteola

Niteola: produkty pre optimálne riešenie upratovania

Značka Niteola vám pomôže s každodennou starostlivosťou o váš domov. Vytvorila kolekciu účinných pomocníkov, ktorí sa postarajú o komplexné upratovanie vašej domácnosti, a to od podláh a kobercov cez kúpeľne až po čistenie skiel a okien. V domácnosti nájdu využitie tiež hygienické potreby a kuchynské doplnky, ako sú napríklad hubky na riad, drôtenky či vrecia na odpad. Vďaka produktom Niteola bude vaša domácnosť hygienicky čistá a krásna.

Špongie Niteola

Hubky na riad

Krásny a čistý riad je základom každej domácnosti. S jeho údržbou vám pomôžu hubky na riad Niteola, ktoré sú dostupné v niekoľkých farbách, veľkostiach a vyhotoveniach. Pre ešte jednoduchšie umývanie riadu potom ponúka Niteola špeciálne tvarované šetrné hubky na rôzne druhy povrchov.

Utierky a handričky z mikrovlákna

Utierky a handričky z mikrovlákna značky Niteola sú extra savé a hodia sa na všetky hladké povrchy. Ľahko s ich pomocou zbavíte prachu, nečistôt a šmúh sklenené povrchy, nábytok aj podlahy. Mikrovlákno totiž vďaka svojim unikátnym vlastnostiam robí upratovanie rýchlejšie a efektívnejšie.

Niteola handričky
Niteola vrecia

Vrecia na odpad

Pevné vrecia na odpad značky Niteola vám pomôžu s každodennou starostlivosťou o váš domov. Sú určené predovšetkým na zmesový odpad a pre ľahšiu manipuláciu majú zaťahovacie pásky. Jednotlivé balenia sa od seba líšia počtom kusov a objemom vriec, na ich kvalitu a pevnosť sa však môžete spoľahnúť, nech už zvolíte akýkoľvek druh vreca.

Spresniť parametre
2 položky
NITEOLA Násada hliníková 140 cm - Násada
NITEOLA Násada hliníková 140 cm
7,19 €
Na sklade > 10 ks
Násada – hliníková násada

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02