Obnoviť stránku

Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver

5,0 23 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
63,90 €

Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver

Stojan na notebook Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver podporuje až 17" notebooky

Pokiaľ je notebook váš hlavný pracovný nástroj, tak aj vzhľadom k svojmu zdraviu pouvažujte nad zaobstaraním kvalitného stojana. Možnosť meniť polohu notebooku totiž v kombinácii s pracovným stolom a kancelárskou stoličkou pomôže nájsť ideálne ergonomické pohodlie. Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver je úplne mimoriadny stojan podporujúci až 17" notebooky. A navyše je vyrobený čisto z prémiových materiálov, čo stojanu zaručuje mnohoročnú životnosť. Váš notebook tak bude vždy pripravený vám pomôcť s akoukoľvek úlohou.

Nastaviteľná výška a uhol náklonu

Stojan Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver disponuje šikovne navrhnutými kĺbmi, ktoré umožnia displej notebooku umiestniť až na úroveň klasického monitora (530 mm). Rovnako poteší úplne mimoriadny rozsah uhla náklonu v rozmedzí 0 – 90°.

Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver lepšie odvádza teplo

Každý notebook je potrebné dostatočne chladiť. Pokiaľ ho máte položený na doske stola medzi papiermi, tak prístup chladného vzduchu je predsa len komplikovanejší, čo sa prejavuje vyššou hlučnosťou. Notebook umiestnený v stojane Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver má naopak úplne ideálny prístup vzduchu cez otvory v spodnej strane.

Inteligentný dizajn zaberie len málo miesta

Na typickom pracovnom stole nikdy nie je dostatok miesta. Stojan Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver vám zaberie zhruba 200 × 237 mm a pokiaľ ho práve nepoužívate, tak ide úplne úplne krásne zložiť, čím šetrí cenný pracovný priestor.

Stojan Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver má veľkú nosnosť

Možno máte radi veľké displeje a váš notebook má nadštandardnú uhlopriečku. Nie je sa však čoho báť, pretože Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver ťaží z vysokej nosnosti 3 mm hrubého podstavca z hliníkovej zliatiny. Vďaka tomu pojme záťaž s hmotnosťou až 12,5 kg. A toľko žiadny notebook nemá.

Kľúčové vlastnosti stojana Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand Silver

  • Elegantný stojan vyrobený z vysoko kvalitného hliníka s pieskovaným povrchom
  • Nosnosť až 12,5 kg
  • Vhodný pre notebooky s uhlopriečkou až 17"
  • Pevné kĺby zamedzujúce chveniu
  • Protišmyková silikónová podložka
  • Rozmer základne 200 × 237 mm
  • Rozmery podstavca len 295 × 215 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Maximálna uhlopriečka notebooku 17 "
Nosnosť 12,5 kg
Materiál Kov
Typ Polohovateľný
Farba Strieborná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 295 mm
Výška 215 mm
Kód:  SB840a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6902048185876

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07