Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Niceboy teleskopický držiak 100 cm

4,7 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy teleskopický držiak 100 cm

Niceboy teleskopický

Univerzálna závit aj hlava

Hlavné prednosti teleskopického držiaka Niceboy

  • Univerzálny držiak a závit na usadenie akejkoľvek športovej kamery
  • Nastaviteľná dĺžka tela 33 – 100 cm
  • Držiak je z odolného materiálu vhodného aj do extrémnych podmienok
  • Pogumovaná rukoväť pre lepší úchop

Je navrhnutý ako teleskopický monopod

Držiak Niceboy je kvalitný univerzálny držiak na usadenie športovej kamery. Je plne kompatibilný s väčšinou kamier GoPro, SJCAM, Evolveo aj mnohých iných značiek. Ide o teleskopický monopod, ktorý vám umožní natáčať zábery z akéhokoľvek uhla. Môžete točiť prostredie okolo seba či sami seba. Držiak sa najčastejšie využíva na natáčanie športov a zážitkov. Využiť ho ale môžete aj na dovolenke alebo vonkajších akciách. Je to len na vás. Môžete ho roztiahnuť na dĺžku 33 – 100 cm. Dĺžka samotnej pogumovanej rukoväte je 14 cm. Monopod je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý vydrží aj v horších podmienkach.

Niceboy teleskopický

Teleskopické vyhotovenie

Kód:  NCB020b
Produktové číslo:  8594182422924
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17