Obnoviť stránku

Niceboy SOUNDmaster-L

4,3 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Niceboy SOUNDmaster-L

Nechajte sa ohromiť

Vlajková loď značky Niceboy medzi bezdrôtovými reproduktormi. SOUNDmaster-L si vás podmaní dunivými reproduktormi a čistým zvukom. Vďaka konštrukcii je zvuk priestorový a teda vysielaný do všetkých smerov. Dokonale tak ozvučí každú miestnosť vo vašom dome. Zvuk je navyše podporený technológiami MaxxBass a DSP. Do reproduktora SOUNDmaster-L sa zamilujete na prvý pohľad.


SOUNDmaster-L

360° zvuk

Hlavné prednosti reproduktora Niceboy

  • Priestorový zvuk dobre ozvučí každú miestnosť
  • Vysoká výdrž batérie na jedno nabitie
  • Možnosť bezdrôtového pripojenia pomocou Bluetooth a NFC
  • Funkcia powerbanky
  • Využíva najnovšie technológie

SOUNDmaster-L ponúkne rad funkcií

Okrem bezdrôtového prenosu pomocou Bluetooth 4.0 oceníte aj funkcie NFC, SIRI či autovypnutie. Reproduktor je navyše vybavený zabudovaným mikrofónom pre jednoduché a pohodlné vybavovanie vašich HandsFree hovorov. Vysoká kapacita batérie 6 600 mAh, výdrž až 12 hodín a možnosť použiť reproduktor ako powerbanku vás určite osloví.

SOUNDmaster-L

Funkcia NFC


SOUNDmaster-L

Praktické podsvietenie

Najnovšia technológia reproduktora

Reproduktor SOUNDmaster-L kladie dôraz na použitie moderných technológií, ktoré značne uľahčujú ovládanie. Použitím funkcie NFC spárujete reproduktor so svojím mobilným telefónom jednoduchým priložením. V tme oceníte funkciu automatického podsvietenia ovládacieho panelu, ktorý sa vďaka tepelnému čidlu rozsvieti kedykoľvek keď k nemu priblížite ruku.


 
Kód:  NCB042e
Produktové číslo:  8594182422764
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01